Sport

Alba Carolina Beach Volleyball Tournament ediția a-IV-a

În acest sfârșit de săptămână Alba Iulia găzduiește turneul Alba Carolina Beach Volleyball, un turneu de volei pe nisip pentru amatori – sportivi nelegitimați, care va reuni peste 70 de sportivi din întreaga țară.

Competiția va avea loc pe terenul de volei pe plajă amplasat în complexul Astoria Pool Park. Meciurile se vor disputa în sistemul 2 din 3 seturi până la 15 în competiția fetelor și 2 din 3 seturi până la 21 în competiția băieților, setul 3 fiind până la 15. Meciurile vor începe joi, 22.08, de la ora 16:00, iar echipele vor juca și pe nocturnă, ultimul meci al zilei începând la 23:20. Finalele și festivitatea de premiere vor avea loc duminică, 25 august.

Noutatea acestei ediții este organizarea de concursuri și pentru spectatori, în pauzele dintre meciuri, când cei prezenți la Astoria Pool Park vor fi invitați să participe la diverse probe cu premii surpriză. O altă surpriză este faptul că, începând din acest an, Alba Carolina Beach Volleyball Tournament va avea și o parte caritabilă. Participanții vor face donații pe parcursul evenimentului, iar din suma strânsă se va achiziționa echipament sportiv pentru Casa de copii “Riță Gărgăriță” din Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button