Sport

Alba Carolina Beach Volleyball Tournament

Ediția a VIII-a a competiției naționale de volei pe plajă se desfășoară în acest weekend la Alba Iulia

În perioada 18-20 august 2023, pasionații de volei pe plajă își dau întâlnire la Alba Iulia la cea de a opta ediție a competiției Alba Carolinea Beach Volleyball Tournament. Locația de desfășurare este Astoria Pool Park, complexul deținând unul dintre puținele terenuri de volei pe plajă din Transilvania omologate pentru competiții naționale.

Concursul se desfășoară pe două secțiuni: masculini și feminin, echipele fiind formate din câte doi membri. Vor concura 16 echipe de fete și 24 de echipe de băieți, participanții venind din întreaga țară. Meciurile vor începe vineri, la ora 09:00, iar finala și festivitatea de premiere se va desfășura în cea de a doua parte a zilei de duminică.

Voleiul pe plajă este un sport olimpic tot mai popular și în țara noastră. În cele trei zile de competiție se așteaptă multe meciuri intense și, după cum tradiția acestei competiții ne-a învățat, concurenții vor lupta pentru fiecare punct, în meciuri ce vor ține spectatorii cu respirația tăiată.

Pe parcursul competiției, complexul Astoria Pool Park va funcționa după programul obișnuit.

Organizatorul competiției este ACS Alba Jumpers, susținută de Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia. Sponsorul principal și gazda evenimentului este Florea Grup, prin locația sa Astoria Pool Park. Alți sponsori sunt Hotel Transilvania, Clinica stomatologică Dental Park și Petra Pavaje. 

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button