Ştiri Urbane

APA CTTA SA ALBA, anunță consumatorii că, marți, 12 aprilie, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe strada Orhideelor, Alba Iulia

In vederea efectuării unor lucrări de înlocuire rețea și branșamente de apă pe strada Lalelelor din municipiul Alba Iulia, amplasate pe rețeaua de distribuție din zona Căminului pentru persoane vârstnice, Sucursala Alba Iulia a operatorului regional APA CTTA SA ALBA informează consumatorii că, în data de 12.04.2022, între orele 09:00 – 18.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe strada Orhideelor. 

La reluarea furnizării a apei potabile pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care rugăm clienții, să folosească apa numai în scopuri menajere. Eventualele perturbaţii, apărute în zona dumneavoastră după reluarea furnizării, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Sucursalei Alba Iulia la numărul de telefon 0723 – 212647, sau la Dispeceratul S.C. APA C.T.T.A. S.A. Alba, la numărul de telefon 0258 – 834501, în vederea intervenţiei. 

Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button