Actualitate

Aproximativ 16 tone de produse lactate și suplimente trimise în Ucraina, prin Crucea Roșie Română Filiala Alba

Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba a facilitat un nou transport către Ucraina din Alba Iulia, a unui camion cu aproximativ 16 tone de produse lactate și suplimente, aranjate în 33 de paleți și donate Crucii Roșii de către compania Lactalis Nutrition Santé

Produsele, care constau în lapte praf pentru sugari și băuturi hipercalorice pentru adulți cu risc de malnutriție, au fost trimise în data de 13 aprilie 2022 cu un camion personalizat cu însemnele Crucii Roșii.

Acesta s-a alăturat celui de-al 5-lea convoi umanitar organizat de Cruce Roșie Română, care a trecut către Ucraina, prin vama Halmeu, în data de 14 aprilie 2022, produsele urmând a fi descărcate în depozitul Crucii Roșii din Uzgorod.

Mulțumim companiei Lactalis Nutrition Santé pentru gestul umanitar și partenerilor noștri Atlas Transporte pentru că ne sunt alături în continuare în cadrul campaniei ”Umanitatea nu are granițe”.

Amintim că de la începutul acestei crize de proporții, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba a demarat campania ”Umanitatea nu are granițe”, prin care a îndemnat autoritățile publice locale, companiile și cetățenii binevoitori să se alăture demersurilor noastre, în vederea donării de fonduri și de materiale de primă necesitate în sprijinul victimelor războiului din Ucraina.

La finalul lunii martie 2022, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba a asigurat primul transport umanitar din Alba Iulia către Ucraina, constând în două camioane cu aproximativ 23 tone de produse trimise în regiunea Odessa.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button