Economic

BCR Câmpeni, într-un spațiu modernizat, cu echipamente disponibile non-stop

  • BCR a modernizat unitatea Câmpeni din județul Alba.
  • Sucursala bancară dispune acum de o zonă de Self Service 24 Banking, echipată cu bancomate și aparate multifuncționale, care oferă acces non-stop la operațiuni financiare.

Banca Comercială Română (BCR) a reamenajat unitatea bancară din Câmpeni (județul Alba) de pe strada Piața Avram Iancu nr. 8, la parterul clădirii. Unitatea BCR din Câmpeni se întinde pe mai bine de 200 de metri pătrați și oferă toate facilitățile necesare deservirii tuturor categoriilor de clienți, persoane fizice sau companii, prin nouă săli de întâlnire și două casierii. Spațiul încurajează și susține dialogul în baza principiilor de educație financiară, pornind de la diagnosticul bugetului personal, până la ce poate face fiecare pentru a-și îndeplini visurile și planurile de viață.

Unitatea BCR beneficiază acum și de o zonă Self Service 24 Banking, cu un ATM (bancomat) și un echipament multifuncțional (MFM), care sunt disponibile non-stop. Astfel, clienții pot efectua, și în afara orelor de program ale băncii, tranzacții precum: retrageri numerar, schimb valutar, retrageri numerar în euro, plata facturilor și plata ratelor, transferuri, extras de cont, schimbare PIN și multe altele.

Suntem încântați să ne reafirmăm prezența în Câmpeni prin modernizarea unității BCR din oraș după lucrări de renovare a spațiului nostru, astfel încât să răspundă nevoilor, dar și fluxului de clienți din Câmpeni, Abrud, Baia de Arieș și zonele adiacente. Începând de astăzi, clienții care ne vor trece pragul vor putea beneficia de o experiență bancară mai bună, la standarde moderne, datorită infrastructurii și sprijinului personalizat al colegilor. În cadrul procesului de modernizare am luat în considerare un spațiu mai mare pentru discuțiile apropiate cu clienții noștri, precum și o zonă self-service disponibilă non-stop, una dintre nevoile principale pe care comunitatea din Câmpeni le-a exprimat de-a lungul timpului.

Petru Ciurtin, Director Zonal Retail BCR

Sucursala BCR Câmpeni este deschisă de luni până vineri, în intervalul 9.00 – 17.00, dar rămâne disponibilă non-stop cu echipamentele din dotare.

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button