Social

Campanie de donare de sânge inițiată de Asociația Emanoil din Alba Iulia

Nu de puține ori, viața poate să depindă de o pungă de sânge și în aceste cazuri este foarte nefericit ca o viața să se încheie dintr-un motiv care poate fi prevenit doar dorindu-ți și sacrificând câteva minute dintr-o zi.

Credem că majoritatea celor care nu au donat sânge, nu au făcut-o, nu pentru că sunt rău intenționați sau iresponsabili ci efectiv pentru că nu știu cum să înceapă acest lucru, cu cine să vorbească sau pur și simplu au nevoie de un mic imbold. Prin acest video vrem să oferim un imbold, iar la nevoie putem fi și contactați ca să oferim asistență înspre a-i ajuta pe doritori.

Scopul acestui material este să stârnească interesul față de donarea de sânge și curiozitatea celor care pe lângă carnet și majorat să adauge și acestă realizare în agenda împlinirilor personale.

Recomandăm să puneți pauză la cadrele alb-negru. Acolo găsiți toate detaliile ca să deveniți donatori și de ce să fiți donatori. Oricum, un lucru e sigur: lumea are nevoie de noi!

Această inițiativă este posibilă prin implicarea Asociației Emanoil în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Alba Iulia și cu sprijinul Centrului de Transfuzie Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button