Economic

Catalogul Surselor de Finanțare nerambursabile, publicate în luna Aprilie 2022 Regiunea Centru

Ediția din luna aprilie a Catalogului Surselor de Finanțare aduce mai multe noutăți privind Planul Național de Redresare și Reziliență, dar și investiții în ecologizare sau programe de garantare a creditelor prin FNGCIMM:

  • Cele 5 apeluri lansate prin Componenta 5 – Valul renovării, din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență oferă posibilitate autorităților publice locale să acceseze fonduri nerambursabile pentru eficientizarea energetică a diferitelor tipuri de imobile. Detalii regăsiți în secțiunea special creată Planului Național de Redresare și Reziliență.
  • Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor face apel prin Programul Curățăm România către autorități, mediul privat și academic, dar și societatea civilă să își unească forțele pentru ecologizarea zonelor afectate de deșeuri. Detalii în secțiunile destinate Autorităților Publice, ONG-urilor, Societăților Comerciale și Universităților.
  • Programele derulate prin FNGCIMM aduc vești bune pentru beneficiarii creditelor bancare. Informații suplimentare se găsesc în capitolul dedicat Societăților Comerciale.

http://www.adrcentru.ro/catalog-surse-finantare/

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button