Ştiri Urbane

Celine Dion a anulat concertele din USA și Canada, programate pentru 2022

Din cauza problemelor sale de sănătate, Celine Dion și-a anulat turneul privind lansarea albumului „Courage” pentru anul 2022 din Statele Unite și Canada.

Cântăreața se confruntă cu „spasme musculare severe și persistente” care o împiedică să cânte, a confirmat ea într-o declarație adresată fanilor.

Concertul lui Celine Dion de la București a fost reprogramat în 2023

Celine Dion va concerta la București după o amânare de aproape trei ani, evident, dacă situația sanitară va evolua spre normalitate. Pandemia a împins succesiv data concertului de pe Arena Națională din 2020 în 2021 și ulterior pe 11 iunie 2023.

Anul trecut au apărut mai multe știri îngrijorătoare cu privire la situația ei de sănătate și mai multe publicații au notat că Celine Dion a ajuns să cântărească sub 45 de kilograme.

„Speram cu adevărat că voi fi bine până acum, dar presupun că trebuie să am și mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii. Există multă organizare și pregătire pentru spectacolele noastre, așa că trebuie să luăm decizii astăzi care vor afecta planurile următoarelor două luni.”

a transmis Celine

„Turneul mondial Courage” al lui Celine Dion a fost pus pe pauză în martie 2020, după ce a susținut 52 de spectacole, când a început pandemia de coronavirus. Înainte de anulare, această etapă a turneului fusese programată să se reia pe 9 martie 2022, la Denver.

Dion și-a amânat concertul din Las Vegas, ce trebuia să aibă loc în octombrie 2021, ca urmare a spasmelor, spunând la acea vreme că are „inima frântă”.

„Voi fi extrem de fericită să fiu sănătoasă din nou, cât și să trecem cu toții peste această pandemie, și abia aștept să fiu din nou pe scenă. Între timp, am fost emoționată de toate vorbele de încurajare pe care le-am primit de la voi în social media. Vă simt dragostea și susținerea, iar asta înseamnă totul pentru mine”.

Celine Dion

Etapa europeană a turneului mondial Dion’s Courage este încă programată să înceapă în luna mai în Anglia.

NEETs pentru viitor

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button