Evenimente

Cetatea Alba Carolina devine loc de luptă pentru pasionații de airsoft în weekend-ul 9-10 septembrie. Cupa Patrula Airsoft are undă verde

Vă invităm să descoperiți un concurs sportiv ce va avea loc în data de 9-10 septembrie, în locația pitorească a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia. Această competiție dinamică aduce împreună echipele de airsoft pentru a se confrunta într-un format captivant de tip „force on force”. Cupa Patrula Airsoft este competiția Federației Române de airsoft!

Competiția Patrula Airsoft este un test captivant al abilităților tactice și strategice ale echipelor de airsoft. În Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia, echipele vor intra într-un mediu de luptă complex, unde vor experimenta atât situații de atac, cât și de apărare. Cu un total de 10 misiuni de îndeplinit, echipele își vor demonstra capacitatea de a lua decizii rapide, coordonarea și capacitatea de adaptare la schimbările de scenariu.

Federația Română de Airsoft este o entitate relativ tânără, dedicată promovării sportului airsoft în România, având în prezent 20 de cluburi afiliate. Concursul Patrula Airsoft reprezintă o parte importantă din programul competițional național pe care îl susținem. Misiunea noastră este de a dezvolta comunitatea airsoft și de a încuraja spiritul de echipă și fair-play, suntem mândri să prezentăm această competiție de calibru în fața publicului.

Concursul Patrula Airsoft este structurat în jurul a 6-8 echipe ale cluburilor membre FRA, care se vor întrece într-un stil competitiv. Având un fundal impresionant încărcat cu sute de ani de istorie, echipele vor explora și se vor confrunta în misiuni complexe de atac și apărare. Acest format inovator încurajează diversitatea experiențelor și dezvoltarea abilităților într-o gamă largă de scenarii de luptă.

Echipele înscrise sunt: DAOS CLUJ-NAPOCA, LUDUȘ DACICUS TURDA, CBS PLOIEȘTI, DAC DEVA, LUPII DEVA, DTS DROBETA TURNUI SEVERIN

Eforturile și performanțele echipelor vor fi răsplătite cu premii și recunoaștere în comunitatea airsoft. De la premii pentru cele mai bune echipe până la distincții individuale pentru abilități remarcabile, competiția aduce cu sine oportunități valoroase de a fi recunoscuți și apreciați pentru angajamentul și devotamentul demonstrat în domeniul airsoft.

Cupa Patrula Airsoft, ce va avea loc în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia în perioada de 9-10 septembrie, este posibilă datorită sprijinului generos al partenerilor noștri. Vrem să mulțumim tuturor sponsorilor și susținătorilor, fără de care acest eveniment nu ar fi posibil.

Program eveniment

Sâmbătă

08.30 – Primire echipe;
12.00 – Briefing echipe și arbitri;
12.30 – Festivitatea de deschidere;
12.45 – Deplasare către ateliere;
13.00 – Start compeție;
18.00 – Finish ultima echipă (ora aproximativă);

Duminică

09.00 – Primire echipe;
10.00 – Briefing echipe și arbitri;
10.15 – Deplasare către ateliere;
10.30 – Start compeție;
18.00 – Finish ultima echipă (ora aproximativă);
18.15 – Premierea;

FEDERATIA ROMANA DE AIRSOFT (FRA) a fost înființată în anul 2022, având la început 13 membri fondatori. De atunci, FRA a cunoscut o expansiune rapidă și a atras atenția comunității airsoft din românia. În prezent, suntem mândri să numărăm 20 de membri activi (cluburi), iar în primul an de la înființare am reușit să legitimize peste 450 de pasionați ai airsoft-ului. Această creștere semnificativă ilustrează angajamentul nostru de a dezvolta și promova sportul airsoft, oferind un mediu bine organizat și competitiv pentru toți practicanții. Ne concentrăm în mod deosebit pe atragerea cât mai multor tineri și pe încurajarea lor să se apropie de acest sport. FEDERAȚIA

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button