Evenimente

Concurs  „DESPRE UNIUNEA EUROPEANĂ ÎN COMUNITATEA NOASTRĂ” adresat jurnaliștilor din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș şi Sibiu

Centrul Europe Direct Regiunea Centru, găzduit de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, vă invită să participați la concursul „DESPRE UNIUNEA EUROPEANĂ ÎN COMUNITATEA NOASTRĂ”.

Scopul concursului:

Concursul va premia/recompensa jurnaliștii care elaborează știri, emisiuni radio sau TV, dezbateri, analize, materiale de presă pe teme europene de larg interes, prin susținerea a 12 jurnaliști pe parcursul Semestrului II al anului 2024.

Blogurile se iau în considerare pentru acest concurs. 

Concursul se va desfășura pe perioada 1 iulie 2024-15 decembrie 2024.

  1. Pot participa la acest concurs jurnaliști din Regiunea Centru – care publică pentru sau sunt angajați de către o entitate media/publicație din regiune. Acest fapt se va demonstra prin prezentarea de link-uri, articole semnate de jurnalistul înscris fiind vizibilă și media propusă. 
  2. Jurnaliștii trebuie să reprezinte unul dintre următoarele canale media: presa scrisă, audio, video, mediul on-line

În Regulamentul de concurs atașat aveți Condițiile de participare, regulile de desfășurare si premiile acordate.

În perioada 1 iulie- 31 iulie 2024, jurnaliștii interesați să participe la concurs se vor înscrie în competiție prin completarea formularului de mai jos (Formular înscriere concurs Europe Direct Regiunea Centru), în același timp vor transmite materialele justificative solicitate pentru verificare eligibilității pe adresa europedirect@adrcentru.ro  (maxim 5mb).

Pentru inscriere, dati reply cu datele de mai jos completate:

Anexa – Formular înscriere concurs Europe Direct Regiunea Centru:

  1. Date de contact ale jurnalistului înscris. Participanții la concurs sunt rugați să furnizeze următoarele date de contact: nume şi prenume, adresă poştală, telefon, e-mail
  2. Canalul media propus/reprezentat, funcția în cadrul acestuia + link/foto publicație
  3. Aria de informare (județul..) și audiența publicației – nr de cititori/ascultători/followeri/telespectatori.
  4. Numărul (asumat) de articole pe teme europene publicate/ lună în competiție cu preluare în conturile social-media: precizare cont/conturi social-media. 

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button