Economic

Continua seria de sesiuni tehnice de informare pentru apelurile lansate in cadrul programului „REGIUNEA CENTRU” 2021-2027

Alte trei evenimente online sunt organizate in aceasta saptamana de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru Programul „Regiunea Centru” (PR Centru) 2021-2027, pentru a prezenta si discuta aspecte tehnice prevazute in ghidurile aferente investitiilor de restaurare pentru obiectivele de patrimoniu cultural, de construire sau modernizare  a unitatilor de invatamant prescolar sau pentru modernizarea firmelor din Regiunea Centru.

In 5 septembrie 2023,  cu incepere de la ora 11.00, va avea loc sesiune online de informare cu privire la  Actiunii 7.1.1 Conservarea, protectia si punerea in valoare a patrimoniului cultural UNESCO si de clasa A, Prioritatea 7 – O regiune cu turism sustenabil.  Pentru apelul de proiecte aferent Actiunii 7.1.1, ce vizeaza conservarea, protectia si valorificarea durabila a siturilor / monumentelor de patrimoniu cultural UNESCO si de clasa A din mediul rural, bugetul alocat apelului de proiecte este de  15.140.716 euro.

In vederea participarii la eveniment, link-ul de inscriere este: https://tinyurl.com/3twkruet – Actiunea 7.1.1

In 7 septembrie 2023, va avea loc o alta sesiune online de informare si discutii in vederea depunerii de  proiecte in cadrul Actiunii 6.1.1  Invatamantul anteprescolar si prescolar. Bugetul alocat acestui apel de proiecte ce vizeaza construirea, extinderea, reabilitarea, modernizarea si dotarea unitatilor de invatamant este de 13.893.039 euro. Evenimentul se va desfasura online, cu incepere de la ora 11.00.

In vederea participarii la eveniment, link-ul de inscriere este: https://tinyurl.com/33r9pvwt – Actiunea 6.1.1

In 8 septembrie 2023, va avea loc o alta sesiune online de informare si discutii in vederea depunerii de  proiecte in cadrul Actiunii 1.4.1 Investitii tehnologice in IMM-uri. Bugetul alocat acestui apel de proiecte ce vizeaza construirea, extinderea, reabilitarea, modernizarea si dotarea IMM-urilor din Regiunea Centru este de 81.016.706 euro. Evenimentul se va desfasura online, cu incepere de la ora 11.00.

In vederea participarii la eveniment, link-ul de inscriere este: https://tinyurl.com/5c7z73a8 – Actiunea 1.4.1

Pe parcursul evenimentelor vor fi prezentate conditiile de finantare aplicabile fiecarui apelul, aspecte privind utilizarea aplicatiei MySMIS, regulile de identitate vizuala si masurile de informare si publicitate aplicabile proiectelor si vor fi discutate intrebarile ridicate de cei prezenti. Pentru mai multe informatii, puteti contacta expertii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru din cadrul Serviciului Helpdesk – e-mail helpdesk@adrcentru.ro.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button