Ştiri Urbane

Cosmopolitan Ballroom, un nou reper de 480 de locuri pentru cei care doresc să își unească destinele în cel mai elegant și exclusivist mod posibil

Din 2025, Alba Iulia va avea o sală de nunți cu o capacitate de peste 480 de locuri în mijlocul orașului.

Toți știm cât de greu este să găsești o sală potrivită pentru toate gusturile, iar dacă se poate, să fie elegantă, să găsești un meniu demn de restaurantele “fine dine”, terasă pentru fumători, staff primitor și personal complet la prețuri decente. Cu siguranță, multe cupluri au avut bătăi de cap cu tot ce înseamnă organizarea unei nunți, mai ales în perioada post Covid, când toate sălile de nunți au devenit aglomerate, aproape imposibil de rezervat pe ani de zile.

Cei de la Cosmopolitan Ballroom au o veste extraordinară pentru toți albaiulienii, prin anunțul făcut recent de Adrian Nanu, conform căruia, din anul 2025, Alba Iulia va avea o sală de evenimente de 480 de locuri, poziționată central, în mijlocul orașului, zona Alba Mall, un adevărat Ballroom cu design modern, lumini ambientale și de decor, dar mai ales care poartă semnătura cunoscutului designer de interior Nicu Filip, deja consacrat în acest domeniu.

Bijuteria de 1200 de metri pătrați va avea 16 candelabre care vor atrăgea privirea invitaților, 40 de sfeșnice, peste 300 de metrii de bandă LED RGB, capabilă să fie personalizată nelimitat pe gusturile și ambientul oricărui cuplu, zonă de selfie, perfect aranjată să atragă mult râvnitele like-uri și să te pună în evidență prin simplul fapt că te afli într-o locație exclusivistă.

Din informațiile transmise, noua sală de nunți va avea de asemenea și parcare privată iluminată, posibilitatea de a ajunge la locație cu două lifturi, o terasă privată de 200 mp2, iar punctele forte a locației vor fi faptul că cuplurile pot să aleagă din meniuri All Inclusive, cu personal complet, inclus deja în prețul meniului.

Un alt aspect important este serviciul de tip “wedding planner” oferit de echipa Cosmpolitan Ballroom, GRATUIT pentru toate cuplurile interesate și care doresc ca organizarea nunții lor să fie cât mai ușoară posibilă și chiar plăcută.

Serviciile Cosmopolitan Ballroom vor include la alegerea unui meniu All inclusive și băuturile non-alcoolice necesare, șampania oferită la intrarea mirilor cât și toate serviciile, consultanța și logistica necesare unei nunți perfecte.

Rezervări pentru 2025 la telefon: 0752-347-300

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button