Ştiri UrbaneUrbea Mea

” Cu viața mea apăr viața!”. Concurs cu tematică dedicată protecției civile, organizat de ISU Alba

Aceasta este deviza sub care se desfășoară an de an concursurile cu tematica de protecție civila în care elevii din școlile gimnaziale și licee își consolidează cunoștințele și deprinderile în situații de urgență.

Concursul a constat în 3 probe, una teoretică și două practice, respectiv transportul asistat al unui accidentat așezat pe targă și deplasarea cu masca pe figură într-un raion de obstacole.

Toti elevii au dat dovadă de îndemânare și entuziasm, de spirit de competiție și fair-play.

Și pentru că orice concurs trebuie să aibă și un clasament, în cadrul etapei județene de azi, acesta a fost următorul, premierea fiind făcută de domnul prefect Nicolae Albu și domnul vicepreședinte al Consiliului Județean, Dumitru Fulea.

Gimnaziu: Locul I – Școala Gimnazială ,,Simion Bărnuțiu” Blaj🥈Locul II – Liceul cu program Sportiv Alba Iulia, Locul III – Liceul ,,Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș

Liceu: Locul I – Liceul ,,Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieș🥈Locul II – Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazu” Alba Iulia, Locul III – Colegiul Național „David Prodan” Cugir

Mențiune I – Colegiul Tehnic ,,Apulum” Alba Iulia Mențiune II – Centrul Județean de Excelență Alba Iulia

Mulțumim pentru implicare și dăruire atât copiilor participanți, cât și cadrelor didactice care i-au coordonat.

De asemenea mulțumim Consiliului Județean Alba pentru premiile oferite și Instituției Prefectului Alba care au fost alături de noi ca de fiecare dată.

Sursa – foto: ISU Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button