Lifestyle & Fashion

Cum poți să-ți dai un refresh la salonul de înfrumusețare

Din când în când ai nevoie de câte un refresh pentru a-ți putea recăpăta stare de bine. Pentru a sparge rutina și a reuși să te reconectezi cu tine însăți trebuie să ai grijă de corpul tău, dar și de sufletul tău. Așa că o vizită la salonul de înfrumusețare poate fi exact ce ai nevoie pentru a putea face acest lucru într-un mod cât mai plăcut posibil. Vizita la salon poate să se finalizeze cu mai multe proceduri bifate în funcție de nevoile și dorințele tale. 

Iată care sunt cele mai populare opțiuni la care apelează femeile atunci când fac o vizită la salon: 

Tratamente faciale și corporale 

Printre cele mai populare se numără desigur tratamentele, fie că sunt ele faciale sau corporale. Desigur că alimentația, hidratarea și sportul joacă un rol important în felul în care se prezintă pielea, dar cu toate acestea, uneori o serie de tratamente extra vor face diferența și vor transforma aspectul său într-unul mai mai revitalizat și relaxat. Dacă ești și tu în căutarea unuia astfel de tratament poți încerca remodelarea corporală la Abbate pentru niște rezultate demne de invidiat. 

Masaj  

O altă opțiune preferată în vizitele la salon este masajul. Fie că este el de relaxare, anticelulitic sau pentru detensionarea mușchilor încordați. Masajul poate fi un ritual extrem de plăcut, ce merită repetat o dată la ceva timp. Face parte din acele lucruri pe care le faci pentru a te răsfăța și pentru a te bucura de momente plăcute tu cu tine. Cu toate astea vizita la masaj poate fi transformată chiar și într-o activitate de cuplu cu partenerul, ori cu cele mai bune prietene, fiind un prilej bun de a petrece niște timp împreună. Poate fi și o idee excelentă de cadou, dacă ai rămas în pană de idei și vrei să oferi ceva mai deosebit. 

Laminarea genelor și sprâncenelor

Sprâncele laminate îți pot da acel efect de lifting al feței mult dorit. Procedura te va scuti de aranjarea zilnică a sprâncenelor cu mai multe produse. Te vei trezi cu ele deja aranjate, astfel că vei economisi și niște timp atunci când te aranjezi. Procedura de laminare durează câteva zeci de minute și este nedureroasă, iar rezultatele pot dura până la 5-6 săptămâni, depinde de la persoană la persoană. 

Conturul buzelor

Dacă vrei o schimbare la nivelul buzelor, însă nu vrei să-ți injectezi vreo substanță, atunci realizarea conturului buzelor la un salon poate fi o variantă destul de bună. Ce se întâmplă la o astfel de procedură? Se conturează buzele cu un pigment mai intens pentru a părea mai pline și se obține astfel un efect vizual de mărire. Această procedură este printre cele mai preferate de femei atunci când aleg să calce pragul unui salon de înfrumusețare. 

Așadar, data viitoare când vrei să te răsfeți cu ceva nou poți opta pentru una sau mai multe din opțiunile prezentate mai sus, astfel încât să ai parte de niște servicii de relaxare și înfrumusețare ce să-ți aducă zâmbetul pe buze. 

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button