Publicitate Festival de România 2023
Social

Filiala de Crucea Roşie a Judeţului Alba a distribuit aproximativ două tone de alimente şi sute de kg de produse igienico-sanitare persoanelor aflate în izolare la domiciliu

Având în vedere situaţia dificilă creată de pandemia de coronavirus în România, Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba a distribuit în decursul acestei săptămâni aproximativ 1950 kg de alimente şi 390 kg de produse igienico-sanitare, persoanelor izolate care fac parte din categorii vulnerabile, din comunităţile Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Teiuş, Cugir, Ighiu, Spring, Stremţ, Cergău, Meteş, Vinţu de Jos și Pianu.

Chiar de la începutul declanşării situaţiei de urgenţă, organizaţia noastră a lansat un apel către toate primăriile din judeţul Alba pentru a transmite liste cu persoanele aflate în izolare la domiciliu din comunitate, care au o situaţie materială precară.

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba achiziţionează de câte ori este nevoie alimente neperisabile şi produse igienico-sanitare pentru a alcătui pachete standard pentru fiecare persoană vulnerabilă izolată, beneficiind în ultimul timp şi de susţinerea unor companii de bună credinţă, care au încredere în misiunea umanitară a Crucii Roşii.

Mulţumim companiilor Star Assembly, Albalact, Coca-Cola, Aqua Vision, International Alexander, Novatronic şi Novagrup, pentru donaţiile şi sponsorizările efectuate.

În completare, aducem menţiunea că, în această perioadă de criză, organizaţia noastră îşi desfăşoară în continuare activitatea specifică, fiind alături de beneficiarii din cadrul serviciilor de îngrijire socio-medicală la domiciliu, de pacienţii din cadrul serviciului de îngrijiri medicale, precum şi de pacienţii din spitale care necesită externări, transporturi sanitare neasistate/medicale asistate şi consultaţii de urgenţă la domiciliu.

Reamintim companiilor că organizatia noastră a lansat campania naţională #RomâniaSalveazăRomânia, o campanie destinată strângerii de fonduri pentru dotarea spitalelor românești și ajutorarea persoanelor aflate in izolare la domiciliu.

Donaţii sau sponsorizari se pot face direct în contul Crucii Roşii Române Filiala Alba RO41INGB0000999906314873 deschis la ING Alba Iulia sau prin trimiterea unui SMS la numarul special 8827 pentru o donatie de 2 euro, valabil în toate rețelele de telefonie mobilă din țară, fără costuri suplimentare.

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Crucea Roșie Română Filiala Alba s-a aflat în strânsă colaborare cu autoritățile locale pentru a identifica nevoiele populatiei si pentru a oferi sprijin logistic, uman și material în vederea consolidării răspunsului în fața pandemiei COVID-19.

NEETs pentru viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button