Publicitate Festival de România 2023
Ştiri Urbane

Gabriel Nemeş, un tânăr din Alba Iulia se zbate între viaţă şi moarte la un spital din Cluj Napoca. Are nevoie de donare de sânge

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Şona, judeţul Alba se zbate între viaţă şi moarte la un spital din Cluj-Napoca după ce a fost grav rănit grav în urma unui accident rutier. Prietenii acestuia au demarat o campanie pe Facebook pentru donare de sânge.

Tânărul a fost transportat la spitalul din Blaj, sâmbătă, în jurul orei 15.00, cu răni produse în urma unui grav accident rutier. Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde a fost operat în cursul nopţii. Acum Gabi se află la un spital din Cluj-Napoca, iar cei care doresc să îl ajute pot dona sânge pentru transfuzii.

”Vă rog pe cei care puteţi şi aveţi dorinţă de a ajută un om la nevoie…. avem nevoie de sânge…. Este nevoie de sânge pentru a ajută o viaţă să meargă mai departe. Cei care doresc să ajute pot să o facă în numele lui Nemeş Gabriel, are mare nevoie!!! Sper să înţeleagă toată lumea disperarea”, se arată în anunţul de pe Facebook.

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Sîncel. Tânărul împlicat în accident se numeşte Nemeş Gabriel, din Şona şi este unul dintre arbitri de perspectivă ai judeţului Alba. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în Alba, pe direcţia Jidvei – Blaj.

Din primele informaţii, se pare că tânărul a pierdut controlul asupra autoturismului, într-o curbă la stânga, din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, a ieşit de pe carosabil, lovind capătul de pod de unde maşina a fost proiectată în zidul unei locuinţe de pe marginea drumului.

 

NEETs pentru viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button