Ştiaţi că?

Ghidul tău despre uși secționale

Ușile secționale sunt extrem de răspândite în sectorul industrial, fiind utilizate cu precădere pentru protecție și bună izolație. Considerate ele însele uși industriale, acestea pot fi utilizate pentru asigurarea protecției unor spații precum hale logistice, garaje sau spații comerciale, service-uri auto sau depozite. Ce sunt ușile secționale, de câte tipuri sunt și de ce este indicată alegerea lor, vei afla în rândurile de mai jos.

Ce sunt ușile secționale și la ce folosesc?

Ușile secționale sunt uși industriale, utilizate pentru asigurarea protecției și siguranței unor încăperi voluminoase – hale, garaje, depozite și altele de acest gen. Aceste modele de uși secționale sunt izolate termic, pot fi deschise în mai multe feluri și pot fi adaptate foarte bine la cerințele și nevoile clientului. În acest fel, modelele de uși secționale devin soluția ideală pentru protecție și siguranță maximă, în spațiile industriale de diverse tipuri. 

Modele de uși secționale existente

În oferta Alfa Doors, vei găsi o varietate de uși secționale, care au caracteristici specifice și care pot deveni dintr-un model anume, varianta ideală pentru satisfacerea nevoilor individuale. 

În acest sens, există uși secționale pline și uși secționale vitrate, uși secționale de andocare și uși secționale speciale, dar și uși secționale antifoc. 

Ușile secționale pline sunt prevăzute cu panouri realizate din tablă de oțel galvanizat, fiind izolate termic datorită umpluturii cu spumă poliuretanică. Acestea pot avea diverse culori și sistem de acționare manual, electric sau cu lanț, astfel că pot fi adaptate oricăror nevoi sau preferințe de ale clienților. 

Ușile secționale vitrate sunt prevăzute, așa cum arată și denumirea lor, cu panouri vitrate. Acestea sunt folosite mai ales în spațiile în care se dorește pătrunderea luminii din exterior, dar și în cazul în care se dorește ca ușa să fie integrată în designul pe care îl are fațada clădirii. Domeniul de utilizare a acestui model de ușă este cu precădere cel al industriei auto – în showroom-uri, service-uri sau spălătorii auto, dar și în spații comerciale sau depozite. 

Ușile secționale de andocare sunt utilizate în depozite și spații logistice, acolo unde este nevoie de transbordarea de mărfuri din depozite spre camioane sau din camioane spre depozite. 

Ușile secționale speciale sunt personalizate în funcție de nevoi; acestea pot avea panourile cu grosime de până la 80 mm, au un grad de izolare mai mare și pot fi găsite și în varianta vitrată. 

Ușile secționale antifoc sunt, așa cum arată denumirea, uși industriale ignifuge, care asigură protecția spațiilor în care este necesară rezistența la temperaturi ridicate. 

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button