Ştiri Urbane

Gust românesc autentic la marea masă populară de 1 Decembrie, din Alba Iulia – Kaufland aduce partea gustoasă din Festival de România®

Parteneriatul devenit deja tradiție dintre Alba Iulia și Kaufland România ajunge într-o etapă nouă și… gustoasă, pe 1 decembrie 2022, în Cetatea Unirii.

Nu mai puțin de 15 bucătari pasionați de mâncarea românească autentică își vor uni și în acest an forțele, ceaunele, instrumentele și ingredientele. Fasolea, cârnații și ciolanul vor fi pregătite pe îndelete, la foc mic dar cu pasiune uriașă, în dimineața zilei de 1 decembrie, în curtea Universității din Alba Iulia, pentru ca totul să fie gata la 14:45, după parada militară.

7000 de porții delicioase vor fi gata pentru tot atâția participanți la evenimentele din Cetate, albaiulieni sau frați români veniți din toată lumea.

Știu că e o chestiune de gust. Exact la asta ne-am gândit și noi, când am ales meniul pentru anul acesta, de 1 Decembrie. Să fie reprezentativ, gustos, autentic, românesc de la primul ingredient și până la ultima îmbucătură. Pentru că de 1 Decembrie suntem noi, românii, în esența noastră. Cunosc mulți străini care au gustat ce-o să avem și noi anul acesta la masa populară și s-au îndrăgostit instant de gustul românesc. Evident că nu puteam face asta fără un suport serios și generos din partea partenerilor noștri din fiecare an, Kaufland România, care ne vor susține și acum și cărora le mulțumesc.

Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia

Implicarea în societate face parte din ADN-ul nostru şi pleacă de la crezul că dacă eşti prezent într-o piaţă, e bine să dai şi înapoi societăţii respective. De aceea, suntem implicaţi încă de la început în multe proiecte, de mai bine de 15 ani suntem un partener al societăţii româneşti.

Katharina Scheidereiter, CSR manager în cadrul Kaufland

Kaufland România se alătură și în acest an românilor, la Alba Iulia, pentru a celebra împreună Marea Unire de la 1918. Vreau din România, marcă proprie  Kaufland, cuprinde produse făcute exclusiv de producători autohtoni, fiind prima gamă a companiei realizată în întregime la nivel local, special pentru România.

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button