Sănătate

INOVAȚIE în materie de implanturi dentare! Află acum despre ce este vorba!

În ultimii ani, studiile și tehnicile medicale au evoluat semnificativ, astfel că bucuria de a avea un zâmbet perfect într-un timp foarte scurt este acum posibilă cu implanturile dentare fixe imediate. 

Implantul dentar este una dintre cele mai cunoscute și efectuate proceduri, iar cele mai multe persoane care suferă de edentație apelează la aceasta. 

În ce constă procedura dinți ficși în 24 de ore? 

Această procedură presupune înlocuirea dinților lipsă cu implanturi dentare, pentru ca tu să-ți reiei activitățile zilnice rapid, bucurându-te de un zâmbet perfect pentru o lungă perioadă. 

Durata intervenției propriu-zise poate varia în funcție de complexitatea lucrării, însă de regulă este de 4-5 ore și este efectuată sub anestezie locală pentru minimizarea disconfortului. 

După introducerea implanturilor, se va lua o amprentă pentru pregătirea dinților provizorii. Această lucrare provizorie va asigura confortul zilnic până când va fi gata lucrarea definitivă. 

Cine are nevoie de implant dentar? 

Persoanele care se confruntă cu boli parodontale grave în urma cărora au pierdut unul sau mai mulți dinți, persoanele care poartă proteză și își doresc o alternativă mai stabilă sau persoanele care se confruntă cu infecții, iar dinții afectați nu mai pot fi salvați se pot bucura de această alternativă rapidă și eficientă. 

Dacă și tu te regăsești într-una dintre aceste situații, poți fi una dintre persoanele care alege dinți ficși în 24 de ore și se bucură de rezultate rapide și fără durere!

De asemenea, în cazul în care călătorești în interes de serviciu și ai nevoie de o soluție imediată pentru problema ta, poți apela cu încredere la serviciile oferite de specialiștii de la citransilvania.ro. 

Care sunt beneficiile?

Te vei putea bucura de micile plăceri ale vieții precum mâncatul fără griji și fără durere, vorbitul clar și precis și împărtășitul zâmbetelor cu cei dragi fără a te mai simți rușinat. 

In plus, dinții ficși au o durată lungă de viață, astfel poți considera această intervenție o investiție, și nu o cheltuială. 

Cum întreții noua lucrare? 

Rutina de îngrijire orală nu ar trebui să fie cu mult diferită decât înainte. Se recomandă efectuarea obișnuită a periajului, de două ori pe zi, cu o periuță de dinți specială pentru implanturile dentare sau una clasică și utilizarea unui duș bucal pentru îndepărtarea reziduurilor din locurile mai greu accesibile. 

De asemenea, controalele regulate la medicul stomatolog sunt importante pentru verificarea implantului și efectuarea unei igienizări profesionale. Frecvența la care este indicat să mergi la cabinetul stomatologic este o dată la șase luni. 

Așadar, procesul aplicării dinților ficși în 24 de ore este simplu, rapid, convenabil și mai ales de durată. In plus, ți se va îmbunătăți calitatea vieții și vei putea împărtăși momente de voioșie alături de cei dragi, oferind cu încredere cele mai călduroase zâmbete. 

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button