Monden

Istoria lui Dan Bilzerian cu jocurile de noroc

Când privești în topul celor mai bogați jucători de Poker din lume, numele lui Dan Bilzerian ar putea apărea acolo, dar numele s-ar putea să ți se pară cunoscut datorită unei vieți extravagante și pline de acțiune. Dan Bilzerian chiar este un personaj internațional, un om bogat căruia îi place să trăiască la maxim fiecare clipă. Mai jos ți-am vorbit despre istoricul lui Dan Bilzerian la jocurile de noroc și care este viziunea lui asupra jocurilor de noroc.

Cine este Dan Bilzerian?

Doar ca o informație importantă, Dan Bilzerian nu s-a îmbogățit cu ajutorul unor bonusuri fără depunere. Dar, ca un scurt istoric, Dan Bilzerian s-a născut la data de 7 Decembrie, în anul 1980, în Tampa Florida. Tatăl său, Paul Bilzerian era corporatist, iar numele mamei sale era Terri Steffen. Dan are și un frate pe nume Adam Bilzerian, persoană foarte apropiată de el alături de care a jucat poker la World Series of Poker din 2009. Spre deosebire de situația din prezent, Dan Bilzerian nu a fost deloc un infant popular, ba chiar a avut puțin de suferit. În clasa a 7-a, a fost dat afară de la școală, de două ori chiar, fiind forțat să termine clasa a 8-a în școala militară.

Dan Bilzerian este în prezent un pasionat de armament el deținând sute de tipologii de arme de foc. Această pasiune pornește tot din tinerețe, când la un moment dat a fost chiar închis pentru că poliția a găsit în portbagajul său o mitralieră de tip machine gun. A încercat să se înroleze ca și pușcaș marin, dar din pricina unor scandaluri pe care le-a avut cu un ofițer, antrenamentul i-a fost anulat. A început să joace Poker în perioada în care a fost student la Universitatea din Florida de sud.

Despre parcursul său în Poker vom vorbi în detalii mai mărunte, dar ce este foarte important de știut este că fiind începător, Bilzerian nu a reușit să facă foarte mulți bani din poker până într-un moment când ultimii săi 700 de dolari s-au transformat în 10.000 de dolari, bani care l-au ajutat să meargă în Vegas și să îi transforme în 180.000 de dolari. S-a descris folosind mai multe apelative, dar câteva dintre cele mai populare au fost Crazy Lunatic sau Gentleman of Poker.

Norocul lui Bilzerian la Poker

Foarte mulți critici și experți susțin faptul că Bilzerian are toți banii din trust fundul lăsat de tatăl său moștenire. Deși Dan Bilzerian pretinde că a reușit să devină singur milionar în euro, există câteva personalități importante din mediul de Poker care nu susțin această variantă. Bilzerian susține că a reușit să câștige peste 10 milioane de dolari într-o singură seară, dar a avut și perioade mai prospere decât atât, când în 2014 a reușit să adauge în conturi peste 50 de milioane de dolari. Acum Bilzerian are o valoare netă estimată la o cifră de 4 ori mai mare despre care pretinde că a făcut-o singur.

Dan Bilzerian nu are aproape niciun turneu documentat la care să fi participat în mod oficial. Singurul turneu despre care putem spune că l-a avut pe Bilzerian ca și participant este WSOP din 2009, iar atunci a reușit să termine pe locul 180 câștigând suma de 37 de mii de dolari. În același timp, experții care au urmărit stilul de joc pe care îl practică Bilzerian susțin că acesta nu are niciun fel de strategie de bază, iar deciziile pe care le ia înainte de flopuri nu au nicio bază logică. Dan Bilzerian este unul dintre acei jucători de la mesele de Poker căruia îi place să atragă atenția și să se folosească de acest aspect în avantajul său.

Este un jucător destul de carismatic căruia îi place să parieze. Ba chiar a suferit și un atac de cord din cauza unei sesiuni de Poker care a ținut trei zile.

Viziunea lui asupra jocurilor de noroc

Iubește să joace poker cu mize foarte mari și organizează jocuri la el acasă unde invită personalități celebre și oameni bogați care dețin foarte mulți bani. Apropiații spun că se pricepe de minune să organizeze mese de Poker cu mize mari. Dan Bilzerian a pierdut mai bine de 3 milioane de dolari la Poker, dar continuă să îi sfătuiască pe cei pasionați de acest joc să nu continue să joace deoarece este posibil că jocurile de Poker să provoace mai mult rău decât bine.

Concluzie

Dan Bilzerian este cu adevărat un personaj. Își petrece cea mai mare parte a timpului alături de femei frumoase pe care le plătește. Deține un arsenal care ar putea aproviziona o întreagă secție de poliție, a făcut închisoare pentru trei ani deoarece a fost prins cu un machine gun la școală și pare că ar avea un talent aparte pentru investiții. A jucat în filme, participă la evenimente, merge la petreceri, iar deocamdată nu există un personaj mai controversat decât el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button