Ştiri Urbane

Îți dorești un nou telefon, dar parcă nu ai vrea să-ți dai tot salariul pe acesta? Iată 3 motive pentru care plata în rate poate deveni cea mai bună prietenă a ta

Indiferent că este vorba de vreun trend de urmat în materie de tehnologie, ori că ne dorim o calitate mai bună a pozelor atunci când ne decidem să captăm amintirile cele mai dragi, motivele pentru care alegem să achiziționăm un telefon concluzionează, în fapt, aceeași ideologie: ne dorim mai multă eficiență și calitate, fapt pentru care suntem dispuși să alocăm o sumă mai mare de bani.

Evident că, entuziasmul de la începutul conceperii ideii de a investi într-un telefon performant din ultima generație scade pe măsură ce verificăm banii din cont și prețurile telefoanelor de pe site-uri.

Totuși, nu este nevoie să-ți îngropi următorul salariu și să te gândești cu groază ce vei mânca luna următoare, pentru a ajunge să-ți achiziționezi modelul de telefon mult visat. Societatea capitalistă a inventat această posibilitatea a achiziționării anumitor investiți financiare considerabile în perimetrul plăților în rate, tocmai pentru a ușura bugetul fiecăruia dintre noi, lunar.

De la plata unor apartamente, la cea a unor mașini și a gadgeturilor electronice preferate, astăzi avem această modalitate de a ne achiziționa tot ceea ce ne poftește sufletul, fără să simțim prea mult achizițiile făcute.

Iată 3 motive pentru care plata în rate poate deveni cea mai bună prietenă a ta:

Poți beneficia de orice îți dorești

Pe lângă faptul că astăzi putem achiziționa inclusiv hainele preferate în rate, putem beneficia de orice lucru ne-am dori la un preț lunar pe care abia să-l simțim.

Dacă salariul tău este de 4000 de lei, iar dorința ta de a-ți cumpăra un Iphone 11 în valoare de 3150 de lei este una reală, atunci și împlinirea ei poate deveni tot atât de ușor de împlinit prin utilizarea metodei de plată în rate. Spre exemplu, telefoanele de la Altex, de pe cunoscutul site românesc, beneficiază de această avantajoasă opțiune, permițându-ți o rată la alegere, pentru a te putea bucura și de modelul dorit, și de o vacanță pe litoral vara aceasta.

Poți economisi pentru alte scopuri

Mai ales traiul în societatea capitalistă te îmbie la dorințe multiple. Nu există oameni care să-și mai dorească un singur lucru, și să se mulțumească o lună de zile, până la venirea următorului salariu, cu el.

Ne dorim haine, gadgeturi performante, mașini luxoase, vacanțe, ieșiri în oraș și lista poate continua la nesfârșit. Salariul pe care îl câștigi este posibil să nu poată să acopere toate aceste nevoi pe care le ai, dar plata în rate da!

 Poți deveni mult mai calculat în cheltuieli

Dacă obișnuiești să plătești mai ales cu cardul, atunci când decizi să-ți faci cumpărăturile, este foarte posibil să nu ai control în ceea ce privește cheltuielile tale lunare. În schimb, dacă alegi să-ți scoți banii cash, sau să folosești plata în rate, automat vei fi nevoit să ai în minte un oarecare tabel al banilor pe care îi folosești lunar, iar în acest fel, văzând exact ce anume își achiziționezi cel mai frecvent și de ce anume te mai poți și lipsi, poți ajunge să fii mult mai chibzuit.

Așadar, accesează plata în rate și bucură-te de micile plăceri ale vieții!

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button