Sport

Principalele motive pentru care Manchester City va câștiga din nou titlul în Premier League

Manchester City este unul dintre cele mai puternice cluburi din lume. Echipa pregătită de Pep Guardiola a impresionat pe toată lumea cu jocul său absolut magic din ultimele sezoane și este actuala campioană a Angliei. Cu toate acestea, având în vedere că au plecat trei nume importante din lot, unii se gândesc că este posibil ca City să nu mai aibă aceeași forță din trecut, iar Liverpool, la care tocmai a sosit unul dintre cei mai căutați atacanți din lume, să profite de această situație și să devină noua campioană a Angliei. 

Cu toate acestea, nu este cazul. Mai jos vei avea enumerate motivele esențiale pentru care Manchester City rămâne în continuare principala favorită la titlu în Anglia. Chiar dacă au plecat Gabriel Jesus, Raheem Sterling și Zinchenko, City este în continuare pe drumul spre un nou titlu. Ai pariuri sportive aici dacă te simți inspirat și vrei să faci și un câștig din pronosticul că City va deveni iar campioană în noul sezon. 

Care sunt argumentele în favoarea lui Manchester City?

  1. Erling Haaland

Atacantul norvegian este încă foarte tânăr, dar deja a demonstrat destule. Cifrele lui Haaland din Austria și Germania sunt de-a dreptul amețitoare. Media de un gol pe meci spune totul despre eficiența sa pe teren. La naționala Norvegiei impresionează deja. Este un superstar în toată regula. Și nu doar pentru că are o personalitate interesantă, ci și pentru că este unul dintre cei mai buni marcatori din lume la ora actuală. Sigur că va trebui să își adapteze jocul pentru Premier League: va trebui să fie capabil să se întoarcă mai în spate să preia mingea, să ia decizii mai rapid și să se obișnuiască cu fundași mai duri. Dar are toate calitățile să o facă.

  1. Pep Guardiola

Nu trebuie uitat că pe banca celor de la Manchester City să cel care este considerat de mulți drept cel mai bun antrenor din lume la ora actuală și posibil chiar cel mai bun din istoria fotbalului. Cu Guardiola la cârmă, City și-a format un stil de joc bine consacrat, unul care este înțeles bine de cei care sunt deja la echipă și care poate fi implementat rapid și la cei care abia acum vin. Cu aceste argumente, este greu de crezut că City nu este principala favorită la titlu. 

  1. Fundașii centrali

Să ai trei fundași centrali de talie mondială este o reușită în sine, iar City are acest lucru. Este vorba de John Stones, Aymeric Laporte și Ruben Dias. Transferul lui Dias a fost unul dintre cele mai reușite din ultimii ani, iar acest lucru se vede în siguranța defensivă adusă de portughez pe teren. Asta o va ajuta enorm pe City să reușească să mărșăluiască spre un nou titlu fără nicio problemă.

Așadar, pentru cei care cred că Manchester City este slăbită după plecarea celor trei jucători amintiți mai sus, aceste argumente ar trebui să le schimbe părerea. City rămâne marea favorită la titlu.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button