Evenimente

JOI 1 august: Pasiune și noi începuturi cu hamace și clătite

Pasiune și noi începuturi este tematica evenimentului care va avea loc la Grădinescu Alba Iulia. Despre Grădinescu Alba Iulia am mai scris aici. Este un colț de verde în inima cetății, sau cea de a zecea grădină urbană comunitară, din rețeaua Grădinescu. www.gradinescu.ro

Joi 1 august 2019, de la ora 18.00, sunteți invitați în Grădina din Cetate ca să luați parte la o întâlnire unde tematica discuțiilor va fi pasiunea. În cercul de seară se va discuta despre pasiune, cum o căutăm, cum o descoperim și cum ne influențează evoluția, toate acestea împreună cu prieteni sau cu noi cunoștințe.

Sunteți liberi să veniți însoțiti de preteni și familie, să vă bucurați de hamacele din grădină și să vă faceți propria clătită pe loc. O dulceață bună, de acasă, va fi bine venită pentru a savura clătitele și a face schimb de arome cu ceilalți. Limonada și ceaiul se vor face din plantele aromate din grădină.

Intrarea la eveniment este liberă, iar înscrierile se fac la http://bit.ly/CuHamaceSiClatite . Iar dacă dorești să dai o mână de ajutor sau să afli mai multe despre eveniment, intră pe pagina Grădinescu Alba Iulia sau întreabă la tel 0730 561 066.

Grădinescu Alba Iulia se află la Caponiera din spatele Palatului Apor, cu intrare pe lângă Winner’s Club Talnar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button