ActualitateEvenimente

Listă evenimente weekend-ul 10-12 iunie 2022 în Alba Iulia și împrejurimi. Află programul complet Alba Fest 2022.

Vara e aici, vacanța e aproape, iar în acest weekend în Alba Iulia și prin apropiere poți lua parte la câteva evenimente care să te relaxeze și să-ți crească gradul de bună dispoziție. Concerte de muzică live, proiecții de filme de forte scurt metraj, petreceri la club, ieșiri în natură, trasee de via-ferrata, rafting, ture cu biciclete electrice, show de magie, redeschiderea unui loc de joacă și o proiecție de teatru la cinema pentru cei mici sunt modurile și locurile prin care-ți poți petrece zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De vineri, de la 19:00, până duminică, la 23:45, AlbaFest 2022 în Piața Cetății Alba Carolina.
Festivalul AlbaFest revine la Alba Iulia după doi ani pauză. Organizatorii au pregătit trei seri magice cu artiști de top. Program complet aici.

De vineri, de la 21:30, până duminică la 23:59, Festivalul de Film „Très Court” la Asociația RYMA.

Este o ocazia pentru spectatori de a râde, de a plânge, de a se emoționa, de a-și pune întrebări sau chiar de a fi șocați de subiectele tratate cu forță, cu umor, cu curaj, sau cu poezie.

Vineri, de la 23:00, Friday Party la Mira Summer.
Te așteaptă un weekend prelungit la Mira Summer! Weekendul începe așa cum trebuie, te așteaptă cele mai rafinate băuturi alcoolice și non-alcoolice, iar muzica este asigurată de către MC Kotto.

Sâmbătă, de la 10:30, Rafting pe Arieș organizat de outdoorexperience la Vidolm.
Căutați să faceți ceva activ în weekend? Haideți la rafting pe Arieș în Munții Apuseni! Debitul de vară pe Arieș va asigura senzații tari.

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică la 18:00, Tură cu Biciclete Electrice prin Apuseni organizată de Transilvania Extreme Adventures la Vidolm.

În weekendul acesta se anunță vreme faină și știți cum se petrece un astfel de weekend? Pe două roți. Traseul are o lungime de 50 km, iar parcurgerea acestuia durează aproximativ 4 ore.

De sâmbătă, de la 11:00, până duminică la 18:00, Rafting pe Arieș organizat de Transilvania Extreme Adventures la Centrul de Rafting Arieș.

Repezișuri, sărituri în apă de pe stânci, body rafting, oameni faini, multă adrenalină, distracție și râsete! Îți sună bine? Atunci weekendul acesta te invităm la o tură de Rafting cu echipa Transilvania Extreme Adventures!

Sâmbătă, de la 12:00, Redeschiderea! „Aventura din Cetate”.
Vino la redeschiderea locului de joacă pentru copii și pentru părinții lor. Vei avea parte de o petrecere cu distracție și bucurie, cu fructe de sezon, cu ateliere de pictură pe diferite tematici.

Sâmbătă, la 19:00, Magic Revolution Show Alba-Iulia la Casa de Cultură a Studenților. Magicianul Mario și magicianul Andrei Andronachi cunoscuți din emisiunile de divertisment din România și Republica Moldova, vă invită la cel mai complex spectacol de magie și divertisment, în care veți lua parte la apariții spectaculoase de porumbei și iepurași, iar numerele de prestidigitație și iluzionism vor fi din cele mai bune și nemaivăzute până în prezent.

Sâmbătă, de la 23:00, Book Closed / Graduation Party la Mira Summer.
Școala a luat sfârșit! În această sâmbătă, vino la Mira Summer pentru a sărbători prima zi din vacanța de vară. Ți s-a pregătit o petrecere pe cinste, MC Kotto are pregătite pentru tine cele mai noi și cool hituri ale acestei veri și va întreține atmosfera până în zorii zilei.

Duminică, de la 12:00, Hainele cele noi ale împăratului la Inspire Cinema.

Un spectacol proiectat pe marele ecran în cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”

Duminică, de la 20:00, Alex Stefanescu – Alba Iulia la Art Cafe Downtown.
Umorul deștept și candoarea nerușinată merg perfect împreună. Când le pui pe muzica lui Alex Ștefanescu obții o seară vindecătoare ce pune pe picioare orice stare de spirit. Efectul de descrețire a frunții e garant și de durată. Vei fi purtat printr-o călătorie muzicală la capătul căreia e posibil să-ți găsești sufletul pereche, rețeta fericirii sau sume ridicole de bani. Crezi sau nu crezi? Hai sa vezi!

Duminică, de la 23:00, Long Weekend / Sunday Party la Mira Summer.
Weekendul prelungit continuă la Mira Summer. Vino să petrecem ultima zi din această săptămână alături de MC Kotto ce va întreține atmosfera până-n zorii zilei.

Articol realizat cu ajutorul prietenului nostru urban, Marius Rusu.

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button