Monden

Marius Moga va face parte din juriul emisiunii SuperStar

Emisiunea SuperStar a anunțat vedetele care se vor afla la masa juriului din toamna lui 2021. Cântărețul și compozitorul albaiulian Marius Moga este una dintre surprizele producătorilor de la Pro TV.

„Pentru mine emisiunea SuperStar e despre a găsi următorul artist care trăiește pentru muzică și simte fiecare notă pe care o cânta. Să descopăr talent pur e cu adevărat ceea ce iubesc să fac și este și deviza labelului meu, DeMogaMusic. Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate, într-o emisiune care promoveazã artisti fresh.”,

a scris Marius Moga pe pagina sa de Facebook.

Artistul a fost și în trecut jurat la acest post de televiziune, dar a plecat în urmă cu mai bine de 3 ani. Pauza i-a prins de minune vedetei, care acum se întoarce pe micile ecrane cu forțe proaspete în găsirea următorului artist talentat.

Cântărețul îl va avea coleg la Pro TV anul acesta pe unul dintre bunii săi prieteni, filmările fiind la început. Este vorba de Smiley, prezentatorul de la „Românii au talent” și totodată jurat „Vocea României”.

De la masa juriului nu va lipsi nici Carla’s Dreams, care în trecut a fost jurat la X Factor, emisiune de talent difuzată pe Antena 1. A patra persoană care va completa juriul de la Superstar este cântăreața Raluka.

sursa: Fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button