Sport

Medalii de aur și argint pentru CS Unirea Alba Iulia, obținute la Campionatul Național de Judo – Seniori

CS Unirea Alba Iulia continuă performanțele extraordinare la judo. Alexandru Sibișan a devenit, în weekendul trecut, campion național, în vreme ce Laura Bogdan a câștigat titlul de vicecampion național. În 6 și 7 aprilie, la Arad, s-a desfășurat Campionatul Național Individual de Seniori la care au participat cei mai buni sportivi din țară.

Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Pitești), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 90 de kilograme.  Bogdan Laura, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Cluj-Napoca), a obținut medalia de argint la categoria de greutate – 48 de kilograme. Bogdan Laura este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica). Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de instructorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Daniela Moșneag, directorul CS Unirea Alba Iulia, transmite felicitări sportivilor și antrenorilor pentru rezultatele de excepție obținute la Campionatul Național Individual de Seniori și le urează mult succes la viitoarele competiții.

Performanțele extraordinare ale echipei de judo de la CS Unirea Alba Iulia sunt motiv de mândrie pentru comunitatea noastră și un exemplu de excelență și profesionalism în sportul românesc. Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru pasiunea și devotamentul lor.

Daniela Moșneag

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button