Sport

Noi performanțe pentru CS Unirea: Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan – medalii de aur la Campionatul Național U21

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, legitimați la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, au obținut noi performanțe extraordinare, clasându-se pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național Individual U21, desfășurat în 8 și 9 martie la Ploiești.

Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/ CSM Pitești), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 90 de kilograme. Laura Bogdan, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia/ CSM Cluj Napoca), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 48 de kilograme. Laura Bogdan este elevă a Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica).

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Aceste performanțe sportive extraordinare vin după ce, în urmă cu o săptămână, ambii sportivi au obținut medalii de argint la Cupa Europeană de Juniori.

Această competiție a reprezentat o provocare importantă pentru cei doi sportivi, iar rezultatele lor de excepție au confirmat talentul și pregătirea de care dau dovadă. Performanțele celor doi sportivi arată că judoka români au potențialul necesar pentru a se remarca la nivel internațional. Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia continuă să fie o sursă importantă de talente în lumea judoului din România, iar antrenorii lor merită felicitările noastre.

Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button