Sport

O nouă performanță extraordinară pentru judoka CS Unirea Alba Iulia, Alexandru Sibișan: Medalie de aur la Campionatul Național Ne Waza U 21

Alexandru Sibișan, judoka legitimat la CS Unirea Alba Iulia, s-a clasat pe prima treaptă a podiumului, la Campionatul Național Ne Waza U 21, organizat în 13 octombrie la Izvorani. Sportivul nostru a concurat la categoria de greutate +81 de kilograme. La competiție au participat 20 de judoka, cei mai buni din țară, la această categorie de vârstă și greutate.

Alexandru Sibișan a demonstrat încă o dată talentul și dedicarea sa în acest sport, reușind să obțină medalia de aur într-o competiție extrem de dificilă. Performanța sa este cu atât mai impresionantă cu cât a fost realizată în fața unor adversari de excepție.

De asemenea, merită menționat că Alexandru s-a clasat pe locul 1 și cu echipa CSM Pitești, el fiind un sportiv cu dublă legitimare, reprezentând atât CS Unirea Alba Iulia, cât și CSM Pitești. Această reușită demonstrează calitatea pregătirii și talentul său în judo.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian, care au contribuit în mod substanțial la formarea și dezvoltarea acestor tineri sportivi. Prin rezultatele obținute, aceștia își confirmă experiența și profesionalismul în domeniul antrenamentului sportiv.

Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia, transmite felicitări sportivului Alexandru Sibișan și antrenorilor săi pentru această performanță remarcabilă. Astfel de rezultate dovedesc că munca și dedicarea depuse în sala de antrenament sunt răsplătite pe măsură în competiții.

Felicitări lui Alexandru Sibișan pentru medalia de aur obținută la Campionatul Național Ne Waza U 21! Suntem mândri de tine și de eforturile tale constante în a aduce onoare clubului nostru și sportului românesc!

Daniela Moșneag

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button