Ştiri Urbane

Padre’s Barber Shop din Alba Iulia a primit primii clienți ucraineni, un băiețel Roma și mămica Tatiana

Echipa Padre’s Barber Shop din Alba Iulia, cunoscută în lumea bărbaților care au grijă de aspectul lor din Alba Iulia și împrejurimi a primit primii clienți ucraineni, un băiețel pe nume Roma alături de mămica lui Tatiana. Un cadou frumos din partea salonului a fost că nu au cerut nicio pretenție financiară și chiar i-au rugat să le transmită cunoștiințelor lor conaționale că sunt așteptați cu mare drag de echipa Padre’s Barber Shop toată luna martie, fără niciun cost.

Mai multe info despre barber shop-ul Padre’s, în articolul nostru aici.

Contactat telefonic, managerul salonului Alin Borza ne-a confirmat informațiile și chiar s-a bucurat că am ales să facem public acest aspect.

„‘Un tuns’ ar fi poate pe ultimul loc în lista de priorități a acestor oameni, în aceste vremuri, dar dacă tot au fost la noi, am reușit să-i facem să și zâmbească. Cu drag o vom face în continuare.”

a transmis Alin Borza

Așadar, dacă cunoașteți persoane ucrainene care au nevoie de ajutor din partea salonului, sunt bineveniți să se programeze la numărul de telefon 0766-474-161, iar tunsoarea va fi GRATUITĂ.

Locația Barber Shop-ului Padre’s este pe strada Bulevardul Transilvaniei, nr. 9, bl. 20, Alba Iulia.

Despre Padre’s Barber Shop

Padre’s este o locație 100% bărbătească, este un mod de viață și un stil aparte.

Pentru majoritatea bărbaților, bărbieritul este un ritual zilnic și de multe ori chiar o povară. Orice bărbat are nevoie de îngrijirea potrivită, oricare ar fi ea. La noi găsești orice ai avea nevoie: tuns fain, aranjat barbă, o cafea bună sau un vibe perfect.

Puteți regăsi informații extra atât pe www.padres.ro, cât și pe rețele de socializare: Facebook –https://www.facebook.com/padresbarbershop/ sau Instagram –  https://www.instagram.com/padresbarbershop/

NEETs pentru viitor

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button