Lifestyle & Fashion

Parcurge fiecare sezon în tendinţele modei!

Atât sezonul cald, cât şi cel rece sau perioada de tranzit a anului, se bucură de atenţie din partea creatorilor şi design-erilor vestimentari, aceştia ieşind la rampă constant cu elemente noi, recomandări şi sfaturi. Atât piesele vestimentare, cât şi încălţămintea şi accesoriile trec prin filtrul creativ al stiliştilor, ajutându-ne să aducem un plus de modernitate şi energie outfit-urilor noastre.

Încălţămintea care te poartă prin toate sezoanele

Încălţămintea, indiferent cărei categorii este destinată, este departajată în funcţie de design şi caracteristici. Astfel, avem categoriile încălţămintei destinate strict sezonului cald, precum şi cele potrivite doar zilelor ploioase şi geroase, reprezentate de un caracter specific şi foarte bine definit, prin natura funcţionalităţii acestora. Cu toate acestea, există şi o categorie de încălţăminte extrem de versatilă, care se va potrivi oricărui sezon, diferenţele fiind stabilite doar prin natura texturilor şi prin notele de design şi practicabilitate.

O pereche de încălţăminte procurată de pe https://answear.ro/h/adidas-zx  devine astfel elementul care va putea completa cu succes atât o ţinută de primăvară-vară, cât şi un look modern de vară sau un outfit relaxat şi practic potrivit zilelor reci de iarnă. Calitatea superioară a materialelor, tehnologiile inovatoare şi elementele moderne şi variate de design, pot transforma o pereche de pantofi sport în cea mai bună alegere atunci când vrei să ieşi din anonimat şi să fii în tendinţe în orice sezon.

Cum creezi o ţinută feminină modernă şi practică, purtându-ţi încălţămintea sport preferată?

De-a lungul timpului, creatorii şi designerii au alocat încălţămintei sportive şi alte valenţe, comparativ cu cele strict tehnice şi practice, tocmai pentru a înlătura limitarea care presupunea purtarea doar pe durata antrenamentelor, şi al o include în crearea de ţinute de stradă. Astfel, o pereche de sneakers a devenit astăzi un element esenţial în conceperea unui look feminin modern, indiferent dacă mergi la birou sau te pregăteşti să faci o plimbare prin oraş. Confortul şi practicabilitatea unei perechi de pantofi sport negri va cadra foarte bine alături de o pereche de pantaloni drepţi şi o cămaşă uni, realizând împreuna un look formal, potrivit orelor petrecute la birou.

Design-ul inedit şi coloristica impunătoare, pot recomanda o pereche de tenişi sau sneakers, ori de câte ori vrei să ieşi în oraş cu prietenii. Compune-ţi un look trendy, purtându-ţi încălţămintea preferată alături de o pereche de jeans şi o bluză lejeră, la fel de bine putând alege să porţi o fustă lungă, un  top şi un bolero, împreună cu încălţămintea comodă şi lejeră.  Pentru perioada rece din an, alege să îţi completezi look-ul purtând pelerine din stofă sau geci din fâş, oricare dintre acestea cadrând foarte bine alături de încălţămintea sportivă.

Ţinute practice pentru domnii activi

Petreci mult timp în trafic, ai multe drumuri de făcut şi multe întâlniri de onorat, ai un program încărcat şi vrei să te simţi în confort pe durata întregii zile, atunci un model New Balance 2002R modern şi versatil, te va ajuta să îţi concepi orice tip de ţinută îţi doreşti. Vrei să ai o notă formală, atunci alege un model de sneakers negri sau gri, purtaţi cu pantaloni drepţi şi cămăşi regular fit. Pentru sezonul rece, adaugă un palton trei sferturi, dar şi un rucsac din piele.

Dacă doreşti să obţii un look degajat, abordarea casual îţi va fi mereu la îndemână, perechea de sneakersi colorată potrivindu-se cu diferite croieli şi texturi de pantaloni, cu tricouri imprimate şi hanorace accesorizate. Sporeşte-ţi confortul în zilele reci, adăugând o geacă din fâş călduroasă. 

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button