Ştiri Urbane

Paul Gabriel Butuza a fost Best Young Model – 2019 la WORLD FASHION FESTIVAL AWARDS Dubai

Frumosul și talentatul albaiulian PAUL GABRIEL BUTUZA, a mai bifat un vis, acela de a câștiga marele trofeu la secțiunea „Young Model” din cadrul Festivalului Internațional de Modă WORLD FASHION FESTIVAL AWARDS, desfășurat în Dubai luna trecută.

Membru al academiei WIP MODEL ACADEMY Alba Iulia – by Emilia Urcan, Paul este deja cunoscut la nivel național și internațional prin participarea sa la evenimente foarte importante de modă și prin câștigarea numeroaselor premii la concursuri fashion naționale și internaționale.

El este deținătorul titlului „Prince of the Universe 2019” – titlu primit în urma participării la Festivalul Internațional de Cultură, Artă și Stil – Little Miss and Mister Universe 2019– din Georgia, și Best of the Best Kid Model România, anul 2019.

Recent, a mai adăugat un titlu internațional în palmaresul său, acela de „Best Young Model”și Trofeul secțiunii de modeling din cadrul Festivalului Internațional de Modă WORLD FASHION FESTIVAL AWARDS din Dubai. La această secţiune au participat 30 de mici manechini din 17 țări și 40 de modele mari din alte 10 țări, Paul dovedind încă odată că este cel mai bun.

WORLD FASHION FESTIVAL AWARDS este un festival al artei – exprimată prin toate formele sale, al modei și al bunului gust, al culturii. În cadrul festivalului a fost sărbătorit Anul Toleranței, reunindu-se artiști, actori, modele, designeri, scriitori și personalități din toate colțurile lumii. Au fost prezenți reprezentanți ai consulatelor din Dubai, membri UNESCO, precum și membri ai familiei regale al unuia din cele șapte emirate.

Participarea micului model albaiulian Paul Gabriel Butuza, a însemnat pentru acesta un nou prilej de a-și îmbogăți orizontul cultural, de a-și crea noi oportunități și de a-și etala încă odată talentul și frumusețea.

Pe parcursul celor două zile de eveniment, Paul a prezentat pe catwalk diverse ținute vestimentare și a participat la fotoshooting-uri pentru branduri foarte cunoscute în Emiratele Arabe Unite, a avut întâlniri cu pictori, actori, scriitori atât din Emirate, cât și din Italia, Monaco, Austria, Liban, Pakistan, Turcia, etc.

Paul nu numai că a reprezentat România cu mândrie la un festival foarte important pentru lumea artei și a modei internaționale, dar a și adus acasă Trofeul festivalului.

Prin activitatea pe care o desfășoară, micul nostru model dorește ca tot ce înseamnă artă, stil și bun gust să fie promovat și perpetuat într-o lume în care robotizarea prinde din ce în ce mai mult teren. El este un mic ambasador al frumuseții, distincției, simplității și creativității.

Ceea ce natura și Dumnezeu ne-a dat, trebuie respectat și păstrat.

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Îți recomandăm și
Close
Back to top button