SocialŞtiri UrbaneUrbea Mea

Popa Ioan și Mihai Avram, pompieri în cadrul ISU Alba, locul 2 la Campionatul European „Toughest Firefighter Alive”, cu lotul naționalei României

Popa Ioan și Mihai Avram, pompieri în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, au ocupat locul 2 la European „Toughest Firefighter Alive”, alături de naționala României din care au făcut parte mai mulți salvatori din țară.

Colegii nostri, Popa Ioan și Mihai Avram au facut parte din lotul reprezentativ al României, care s-a clasat pe locul 2 la competiția internațională Toughest Firefighter Alive 2024, desfășurată în orașul Monchengladbach, Germania, la proba ștafetă, în care au concurat 35 de echipe din 9 țări(🇩🇪Germania, 🇦🇹Austria, 🇧🇪Belgia, 🇫🇷Franța, 🇬🇧Marea Britanie, 🇵🇱Polonia, 🇨🇿Republica Cehă, 🇸🇰Slovacia și 🇳🇱Olanda).

Lotul reprezentativ al țării noastre a avut în componență 6 salvatori de la ISU Alba, ISU Arad și ISU Brașov care au dat dovadă de o determinare de neclintit. Experiența acumulată de fiecare membru și coordonarea impecabilă au fost doar câteva elemente care au contribuit la această realizare.

Concursul s-a desfășurat în perioada 8-9 iunie și a reunit 170 de pompieri profesioniști, civili și voluntari și 32 de echipe din Austria, Belgia, Franța, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Slovacia și Țările de Jos, care s-au întrecut în probe de forță și rezistență.

Rezultatele obținute reflectă pregătirea intensă și spiritul de echipă al pompierilor noștri. Felicitări întregului lot pentru munca și efortul depus și vă urăm mult succes la viitoarele competiții!

Un comentariu

  1. Il cunosc personal pe Mihai Avram.
    Este un om deosebit.
    Un sportiv foarte serios si foarte bun, dar in acelasi timp foarte, foarte modest.
    Felicitari, Mihai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button