Evenimente

„Pune stop fricii de a vorbi în public”, marți, la atelierul de Biblioterapie al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Marți, 30 mai 2023, de la ora 17.00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă așteaptă la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Dezbaterea pe tema „Pune stop fricii de a vorbi în public”, care va avea loc în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba,va putea fi urmărită și live, pe pagina de Facebook a instituției.

„Ați observat faptul că, înainte de a lua cuvântul în public, intervine anxietatea, pe care o putem resimți ca pe un disconfort fizic, precum „fluturi în stomac”, „nod în gât”, „abdomenul încordat”, însoțit de gânduri de genul: „vor râde de mine”, „nu sunt suficient” și „cine m-a pus să fac asta, pentru că voi ajunge de râsul internetului”?

Emoția nu este altceva decât o reflexie a minții în corp. Cuvintele pe care tu le spui în dialogul tău, imaginea pe care o ai în minte determină ceea ce tu simți.

Vestea bună este că există metode practice de a ne dezvolta abilitatea de a alege felul în care ne simțim atunci când ne adresăm unei audiențe. Cum? Aflați marți, participând la atelierul de Biblioterapie, unde nicio emoție nu e de nestăpânit, ori de neînlocuit!”, transmit organizatorii.

Proiectul cultural 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, prin intermediul atelierelor de psihologie practică fiind promovate cărți tematice din colecțiile bibliotecii.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button