Urbea Mea

S-a deschis o nouă pizzerie în oraș, se numește Pizzano și promite multe

Cu siguranță ați aflat deja de noul local, recent deschis, Pizzano, iar în cazul în care nu, vă spunem noi câteva cuvinte, de bine, nu de rău 😊.

Așadar, de câteva zile s-a deschis o nouă pizzerie în oraș, un local care promite multe, nu doar prin simplul fapt că are un nume mișto, ci are și foarte multe produse vegane. Pentru cei care sunt vegani/vegetarieni sau care doar caută o alternativă  de mâncare mai sănătoasă, acest local vine ca o mănușă pentru că, deși suntem în 2021, iar TV-ul este plin de recomandări cu produse Bio, încă ne chinuim să găsim produse cu adevărat bio și alimente fără gluten sau alte ingrediente “gustoase”.

Localul se află în fosta locație a restaurantului Alloro, zona pasaj, Cetate, iar Cristina Suciu, de la Criselen Studio s-a asigurat că cei care-i vor călca pragul, vor fi întâmpinați de un ambient plăcut, o combinație mișto între un turqoise fain și un roșu fad. Elementele din lemn și lustrele moderne se îmbină perfect cu spațiul care parcă îți dă impresia că te afli într-o cafenea veritabilă de lux. Și așa și este, pentru că, cafeaua, atent aleasă, marca Goppion este una care pur și simplu satisfac cerințele oricărui băutor de cafea.

Și acuma să trecem la subiect, să lăsăm deoparte cuvintele frumoase și atent alese, să vă spunem cum a fost experiența noastră. Ajunși în local, am fost întâmpinați foarte cald de prietena noastră Anamaria Chirilă, o tipă mișto, zâmbăreață și pe care ne-am bucurat să o revedem. De îndată ne-a și dat un meniu, format A4, grafică faină cu doar câteva pagini, ceea este foarte bine, pentru că toți știm de acele localuri care au meniuri de 20 de pagini cu sute de preparate și niciunul cu adevărat gustos, făcute pe grabă. Aici nu a fost cazul pentru că, chiar am servit pizza casei (Pizza Pizzano), la recomandarea lui Adrian, administratorul localului, deși am fost tentat să aleg alte variante pentru că am fost atras de denumirile interesante, cum ar fi, pizza Con Amore, pizza Zgârie Brânză sau pizza Gură Cască.

Nici nu am apucat să îmi termin espresso-ul meu, macchiato, bineînțeles, că deja a și venit pizza aburindă servită pe un dog de lemn, personalizat și făcut la comandă, demn de toate aprecierile. (Noi iubim grafica de calitate, un branding mișto și vizualul care vinde, vorba aia, doar la bază suntem o firma de web design și publicitate).

Scurt pe doi, vă zicem așa. Pizza a fost delicioasă, deși, personal preferam aluatul un pic mai subțire, dar ingredientele, gustul și aluatul crescut cu maia naturală și-au spus cuvântul. Abia așteptăm să revenim, mai ales că am văzut în meniu și o altă categorie pe care eu o ador și anume: burgerii!

Da, da, ați văzut bine. La Pizzano sunt și burgeri, unul de vită, unul de pui și, bineînțeles unul VEGAN!

Iar ca meniul să fie complet, pastele sunt și ele prezente, toate bine, tagliattele, penne, spaghetti și conform lui Adi, sunt chiar delicioase. Din păcate aici, trebuie să îl credem pe cuvânt până chiar le testăm și noi!

Pentru voi am făcut rost de meniu. Click aici, iar mai jos avem câteva poze cu interiorul, dar și cu câteva variante de pizza apetisante, vizual, dar mai ales ca și gust. 😊

Aaa, apropo, să nu uităm. Am aflat de la Adi că primii 150 de clienți curioși sau doar înfometați, vor primi un voucher cadou. Ce faceți cu el și la ce ajută, o să aflați acolo. Deci hurry up!

Pentru rezervări, livrări şi alte chestii: 0756-607-777.

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button