Sport

S-au pus bazele unui viitor strălucitor? Pe cine mizează FCSB în sezonul 2023-2024

Una dintre echipele care pleacă la drum în fiecare ediție a Ligii 1 cu obiectivul clar de a câștiga competiția este FCSB. Formația roș-albastră a arătat foarte bine în play-off-ul ediției 2022-2023, iar pentru următoarea stagiune își propune să le ia fața tuturor rivalelor la titlu. Va avea de înfruntat, cel mai probabil, opoziția celor de la Farul Constanța, Rapid și CFR Cluj, iar Universitatea Craiova nu va sta nici cea cu mâinile în sân.

Jucătorii pe care se bazează FCSB pentru succes în Liga 1

Cu toate acestea, FCSB are destule motive să spere la un succes răsunător, iar cele mai importante constau în oamenii cheie din fiecare compartiment. Iată cine sunt fotbaliștii care pot fi considerați “inima“ echipei!

Ștefan Târnovanu –  tentativa roș-albaștrilor de a-l transforma pe Andrei Vlad într-un portar de clasă, care să devină un candidat și pentru postul de titular la echipa națională, a eșuat. Dezamăgirea suporterilor nu a durat foarte mult, deoarece imediat a ieșit la rampă tânărul Târnovanu, propus la FCSB chiar de fostul golgheter al Ligii 1, Andrei Cristea. Goalkeeperul în vârstă de 23 de ani a impresionat în ediția 2022-2023 a campionatului intern și reprezintă deja o certitudine. Cu siguranță, el va fi om de bază și în noua stagiune.

Iulian Cristea – fundașul ajuns la 28 de ani a ratat foarte multe meciuri în 2022-2023 ca urmare a accidentării care l-a chinuit. Ajuns la 28 de ani, Cristea pare pregătit să se impună ca titular cert în centrul apărării FCSB, iar sezonul următor poate fi unul decisiv pentru cariera sa. Siguranța lui defensivă poate fi, în mod cert, unul dintre motivele pentru care pariurile pe Liga 1 de la Sportingbet îi vor indica pe roș-albaștri ca făcând parte de pe lista principalelor favorite la cucerirea titlului.

Adrian Șut – mijlocașul în vârstă de 24 de ani era considerat, până de curând, o soluție de rezervă. Însă el s-a impus și a reușit să devină chiar căpitan al echipei, în unele dintre partidele disputate în competițiile interne. Șut este dorit în străinătate, însă FCSB pare decisă să îl păstreze. Dacă va rămâne la echipă, Șut va fi cu siguranță om de bază și în ediția viitoare a campionatului.

Florinel Coman – play-off-ul ediției 2022-2023 a Ligii 1 a oferit un reviriment impresionant. Florinel Coman a părut complet renăscut și a marcat pe bandă rulantă, fiind cel mai important om de atac al echipei antrenate de Elias Charalambous. La fel ca Adrian Șut, Coman ar putea primi multe oferte din străinătate, însă forma sa ar putea să îl determine pe șeful roș-albaștrilor să îl păstreze pentru încă un sezon.

Pauza competițională va veni cu schimbări importante în tabăra bucureștenilor, însă ambițiile lor vor rămâne la fel de mari și pentru viitoarea ediție a campionatului. Dacă Târnovanu, Cristea, Șut și Coman vor rămâne la echipă, toate compartimentele se vor putea baza în continuare pe cei mai în formă sau promițători oameni, iar șansele FCSB la titlu vor fi unele importante. Alege să mizezi responsabil pe favoriții tăi, profitând de cele mai tari cote la pariuri pe Liga 1! 

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button