Administrație

Campanie de mediu pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice

Sebeșul colectează responsabil!

Primăria Municipiului Sebeş informează cetăţenii că în data de 20 mai 2023, la Sebeș, se derulează o nouă campanie de conştientizare şi educare a populaţiei cu privire la deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE), care include şi colectarea acestora de la populaţie.

Campania se desfășoară pe raza Municipiului Sebeș și în localitățile aparținătoare (Lancrăm, Petrești, Răhău). Pentru ridicarea de acasă a deșeurilor, cetățenii pot apela numărul de telefon 0755-406406 sau completa formularul online roecollect.ro/solicita-ridicare-deee.

Ce înseamnă DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice care trebuie reciclate.

Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private. Pentru firme/instituții se pune la dispoziție întreaga documentație necesară casării/scoaterii din gestiune și raportării către autoritatea națională responsabilă de protecția mediului.

Astfel de campanii sunt organizate lunar, în ultima sâmbătă din lună.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button