Ştiri Urbane

„Să-l ajutăm! Stă în puterea noastră!”: Apeluri lansate pe Facebook pentru tatăl DJ-ului Radu Production, care are nevoie de sânge

Viaţa îl încearcă foarte greu pe DJ-ul albaiulian Radu Pop, cunoscut sub numele de Radu Production. Tatăl său, fost militar parașutist, are nevoie de sânge. În prezent, acesta este internat la Centrul de Hematologie din Cluj-Napoca, însă toţi cei care vor să-l ajute pot dona la orice centru de recoltare din țară, menționând numele Pop Ioan (data nașteri: 27.05.1949).

”Tatal meu, un OM care a slujit țara, pe dumneavoastră, are nevoie de noi! Pop Ioan, fost parașutist militar are nevoie de sânge! Haideți să-l ajutăm! Stă în puterea noastră! Tot ceea ce trebuie să facem este să donăm sânge la un Centru de recoltare din țara cu mențiunea pentru Pop Ioan.

Are nevoie de sânge!
Să-l ajutăm! Stă în puterea noastră!”, este mesajul scris de Radu pe Facebook.

În urma acestui anunţ, oamenii cu suflet mare nu au rămas imuni şi au început să îl ajute pe Radu. La rândul lor, au postat mesaje pentru donare de sânge.

”Salutare oameni dragi. Am o rugăminte mare la voi toți. ÎI cunoaștem cu toții de la party-uri, din cluburi, de la piscine, nunți și evenimente importante din Alba Iulia. Sunt convins că măcar o dată i-ați auzit vocea la radio ATLAS FM sau la meciurile echipei fanion a orașului nostru Unirea Alba Iulia. Prietenul meu, Radu Production, căci despre el este vorba trece printr-o perioadă extrem de dificilă din pricina stării de sănătate a tatălui său. Haideți să îl ajutam!

Părintele său are nevoie de sânge, fiind diagnosticat cu Sindromul Mielodisplazic tip Leucemie Cronică. Este nevoie de donatori indiferent de grupa de sânge. Momentan este internat la spitalul de Hematologie din Cluj Napoca. Sânge se poate dona la orice centru de transfuzie din țara pe numele Pop Ioan (data nașterii: 27.05.1949)
Un share să vadă toată lumea și fiecare dintre noi cât de puțin putem să ne implicăm”, a scris Horică Udrea pe Facebook.

Tatăl lui Radu, Ioan Pop, fost cadru militar, plutonier adjutant, a lucrat la Unitatea Militară 01845 Câmpia Turzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button