Ştiri Urbane

SC APA CTTA SA ALBA informează consumatorii că în data de 09.04.2024, începând cu ora 00:00, se vor efectua lucrări de cuplare a noii conducte de alimentare cu apă potabilă DN 600

SC APA CTTA SA ALBA informează consumatorii că în data de 09.04.2024, începand cu ora 00:00, se vor efectua lucrări de cuplare a noii conducte de alimentare cu apă potabilă DN 600, realizata prin proiectul major POIM, co-finanțat din fonduri europene.

Pentru efectuarea acestor lucrări, se va intrerupe furnizarea apei potabile în localitățile: Coșlariu Nou, com. Mihalț,  com. Crăciunelu de Jos si com. Bucerdea Grânoasă.

Durata estimată a întreruperii: 40 de ore.

Rugăm consumatorii să își asigure rezerva de apă necesară pe perioada întreruperii, iar la reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, caz in care rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button