Ştiri Urbane

Șerban Clit și Aurora Gioncada au devenit aseară campioni europeni Tineret Standard în finala Campionatului European de Dans Sportiv, în cadrul WDSF TRANSYLVANIAN GRAND PRIX – SIBIU

Aseară România a strălucit la Campionatul European, Tineret Standard, unde Clit Șerban Constantin și Aurora Gioncada au cucerit medalia de aur, iar perechea Butnaru Luca Teodor și Bidica Julia Denisa, medalia de argint.

Weekend-ul 4-6 noiembrie a avut loc Transylvanian Grand Prix, care a găzduit în acest an trei Campionate Mondiale și unul European: Campionatul Mondial de sub 21 Latino, Campionatul Mondial de Seniori I Standard, Campionatul Mondial de Showdance Standard și Campionatul European de Tineret Standard, la care au concurat Șerban și Aurora.

A fost o luptă strânsă, plină de emoții pentru Șerban și Aurora, el originar din Alba Iulia, ea, italiancă, dar care aseară a purtat cu mândrie culorile României și o va face în continuare pentru că din ce am înteles se cei doi, se potrivesc perfect pe ringul de dans.

La 18 ani, albaiulianul este în topul dansatorilor din toată lumea. Bine, Șerban danseză de pe la 10 ani și a ajuns să practice dansul la nivel de sport de performanță, cu rezultate deosebite.

Mai multe despre albaiulianul Șerban Clit, despre cum a ajuns să reprezinte România în finala mondialelor, legitimat fiind la un club din Oradea, și cum a întâlnit-o pe frumoasa lui parteneră, am aflat chiar de la el într-un interviu acordat revistei noastre aici.

În cadrul campionatului au fost mai bine de 700 de perechi de sportivi din 42 de țări, mai mult de 200 de antrenori de talie mondială, și mai bine de 100 de arbitrii internaționali și alți oficiali care au asigurat buna desfășurare a competițiilor.

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button