Monden

Serialul albaiulian ”Mă cunoașteți?” a anunțat data lansării ultimelor două episoade!

După trei ani de zile de la lansarea primelor 5 episoade ale sezonului 1, serialul filmat în Alba Iulia, Mă cunoașteți?”, se pregătește de final.

Filmările episoadelor 6 și 7 au avut loc în vara anului 2019, fiind oprite brusc din cauza lipsurilor de fonduri. În data de 24 martie și 7 aprilie 2021, echipa de filmare va lansa finalul sezonului 1 care se anunță a fi unul interesant și tragic.

”În ultimele 3 luni am lucrat intens la montarea lor, fiind de data aceasta singur în derularea acestui proces. Nu am deloc experiență, dar neavând suport, am fost nevoit să mă descurc. Și sunt mulțumit de rezultatul obținut”,

a declarat Clăbuc, realizatorul și protagonistul serialului.

De asemenea, noi personaje se vor alătura ultimelor două episoade. Din distribuție fac parte personaje deja cunoscute, iar altele noi își fac apariție. Amalia Grozav va fi interpretată de fosta realizatoare a emisiunii ”Curaj Feminin”, Nadia Spătariu. În rolul detectivului Vlad Ștefănescu îl avem pe Darius Măcinic, cunoscut publicului și pentru aparițiile sale în cadrul festivalurilor de vară ale gladiatorilor din cadrul Muzeului al Unirii Alba Iulia.

”M-am bucurat să pot juca alături de Nadia Spătariu, Darius Măcinic și Chef Toma Cosmin, Bucătarul Cetății Carolina. A fost o experiență nouă pentru toți din distribuție acest proiect și cu inima împărțită spun că mă bucur că am ajuns la acest punct, dar mă întristez că a ajuns la final. Dar cine știe ce ne rezervă viitorul”,

a mai declarat Clăbuc.

Serialul poate fi urmărit integral pe canalul de youtube https://www.youtube.com/channel/UCE9JIOjX8nJkS5M_Ho7Enlw

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button