Administrație

Străzile „Tineretului”, „Arini”, „Zăvoi” și „Crângului” din Sebeș sunt modernizate

Obiectivul de investiții prin care s-a dorit modernizarea străzilor „Tineretului”, „Arini”, „Zăvoi” și „Crângului” din municipiul Sebeș s-a finalizat. Proiectul a avut un caracter integrat și a cuprins mai multe categorii de intervenții. Lucrările de drumuri au inclus modernizarea părții carosabile, realizarea de trotuare pietonale, accese la proprietăți, parcări, spații verzi, amenajarea intersecțiilor și racordurilor cu străzile laterale, asigurarea colectării și evacuării apelor pluviale, lucrări de siguranță rutieră, zone de recreere.

Prin canalizația subterană de rețele s-a proiectat tubulatura subterană în vederea amplasării ulterioare a rețelelor edilitare. A fost reabilitată rețeaua de apă prin înlocuirea conductei existente, amplasarea de cămine de vane, montarea de hidranți de incendiu, realizarea de branșamente la locuințe, amplasarea de cămine pentru apometre la fiecare consumator și extinderea rețelei pe strada „Arini”. A fost reabilitată și extinsă și rețeaua de canalizare menajeră. Pe cele patru străzi întâlnim un sistem de iluminat public modern.

Pentru aceste investiții, Primăria Municipiului Sebeș a obținut o finanțare nerambursabilă prin Programul Național „Anghel Saligny”, în valoare de 7,5 milioane lei, transmite primarul Dorin Nistor. Valoarea totală a obiectivului este de 10,6 milioane lei.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button