Lifestyle & Fashion

Trucuri psihologice că să apari instant mai atrăgătoare în fața bărbaților

Să nu te simți suficient de atrăgătoare poate fi o mare sursă a insecurității. Dar din fericire a fi atractiv este mult mai puțîn legat de gene decât crede majoritatea oamenilor. Deși genele joacă un rol în impactul pe care îl creezi, pot să te faci mult mai atrăgătoare prin hainele pe care le porți, atitudinea și acțiunile tale. 

3 moduri de a fi atractivă, indiferent de unde pornești

În primul rând, vestimentația

Ai grijă să porți haine potrivite formei tale corporale și adaugă mereu un accesoriu cheie, care să te separe de mulțime. E important să ții cont de forma corpului pentru a știi ce anume să accentuezi și ce nu vrei neapărat să etalezi. 

Un alt sfat de baza, dar esențial în ceea ce privește hainele este materialul pe care alegi să îl porți. Materialele subțiri tind să arate fiecare curbă a corpului așa cum este ea, pe când cele mai groase pot ascunde sau da noi forme corpului.

Schimbă-ți mentalitatea despre flirt

Adoptă o atitudine degajată și jucăușă atunci când încerci să flirtezi. Multe femei au în minte imaginea unei femme fatale atunci când vor să seducă un bărbat, însă există un risc major în acest caz. Riscul este să devii prea serioasă și să creezi o barieră acolo unde de fapt vrei să creezi o conexiune. Dacă vrei să știi cum să atragi atenția unui bărbat, învață să fii spontană și dacă poți să faci remarci jucăușe, care să îl ia prin surprindere și să îl atragă în lumea ta.

Antrenează-te, antrenează-te, antrenează-te

Nu la sală, deși este categoric o idee bună pentru fizicul și sănătatea ta mentală, ci antrenează-te în ceea ce privește interacțiunea cu alți bărbați. Nu trebuie să fii îndrăgostită de cineva că să faci asta. Antrenează-te chiar dinainte de a cunoaște pe cineva. Profită de orice oportunitate care se ivește. Iar dacă nu se ivește, creeaz-o.

Vorbește cu bărbați online, învață să prinzi mai multă încredere în tine, în corpul și în abilitatea ta de a atrage atenția și de a o menține cu ușurință. Singurul mod de a ajunge să faci asta, este prin practică. Este bine să citești articole și să te documentezi, însă la finalul zilei vei reuși să pui lucrurile în practică doar prin antrenament. 

Dacă îți surâde ideea de a deveni cea mai senzuală versiune a ta, înseamnă bineînțeles că ești poți, că ești o fire sălbatică, senzuală și diferită. Așa că poți monetiza aceste calități lucrând în fața unei camere. Dacă te interesează mai mult să îți trăiești și explorezi sexualitatea în timp ce câștigi pe urma ei, încearcă să iei legătura cu un studio. Iar dacă nu știi pe care să îl alegi, încearcă acest studio de videochat. 

Mult succes în redescoperirea feminității tale și nu uita că încrederea e cel mai sigur truc prin care oricine devine instant mai atrăgător în fața tuturor, iar încrederea se învață. 

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button