Evenimente

Un mare eveniment la Alba Iulia, în curând!

De ziua Dragobetelor, în 24 februarie 2024, vă așteptăm la Gala Conservatorilor din Alba Iulia, orașul transilvănean cu rezonanță istorică pentru toți românii.

Pentru că dorim să vă oferim un spectacol de neuitat, în care să celebrăm iubirea și valorile sufletului românesc, vă invităm la o reprezentație culturală de excepție.

Evenimentul începe de la ora 15.00 cu un recital marca Maria Coman.

Unic prin ținută și mesaj, concertul susținut de doamna Paula Seling, artista care a urcat România pe faimosul podium de la Eurovision, se va derula de la ora 17:30 la 18:00, în cadrul evenimentului „Europa, încotro?” în Sala Mercur Lux, Alba Iulia.

Biletele (acum într-un număr foarte limitat!) vă garantează accesul în sală pe durata întregii Gale, inclusiv la dialogurile invitaților noștri, nu doar la reprezentația artistică.

Biletul VIP, 150 de lei: Acces la recital și la întregul eveniment Europa, încotro? (ora 15:00-20:00); Loc la masa VIP, în zona din față a sălii.

Biletul Standard, 75 de lei: Acces la recital și la întregul eveniment Europa încotro? (ora 15:00-20:00);Loc în sală pe scaun.

Totodată, în cadrul manifestării culturale va avea loc și lansarea volumului Fenomenul Trump scris de Mihail Neamțu, în limba engleză, ultimul titlu apărut la Editura Marile Cărți.

Sâmbătă, 24 februarie 2024, vom dezbate provocările resimțite astăzi de România și întreaga lume occidentală. Despre secularizare, ideologia woke, amenințarea Islamului radical, ateism și Turnul Babel, dar și despre rădăcinile Europei creștine vor vorbi Mihail Neamțu, Cristian Barbosu, Florentin Țuca, Robert Turcescu, Florin Antonie, pr. prof-univ-dr. Emil Jurcan și conf. univ. dr. Claudiu T. Arieșan din Timișoara, dar și istoricul Corneliu Berari, antreprenorul Gabriel Olariu sau avocatul Raul Cionca. Manifestarea, la final, va include și o surpriză.

Ținuta vestimentară: Business casual.

Evenimentul este organizat de Asociația Marile Cărți și susținut de Primăria Municipiului Alba Iulia.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button