Sport

Vineri: Crosul Europei, la Alba Iulia. 400 de persoane sunt aşteptate la linia de start

Vineri, 5 mai 2017, la Crosul Europei, Alba Iulia sărbătoreşte Ziua Europei şi 10 ani de când România este stat membru al UE. Până acum, circa 100 de persoane sunt înscrise on-line, din judeţele Alba, Sibiu, Hunedoara şi Cluj şi alţi 400 de elevi din judeţele Alba şi Sibiu şi-au confirmat participarea.

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Fundaţia PAEM Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia, prin Centrele Europe Direct Regiunea Centru şi Europe Direct Alba Iulia vă invită să participate, vineri, începând cu ora 10.00, la cea de-a a IV-a ediţie a evenimentului.

Startul va fi dat din şanturile Cetăţii Alba Carolina, începând cu ora 12.00.

Potrivit organizatorilor, biciclete, excursii la munte, rucsaci, brăţări smart, dar şi diverse vouchere vor fi premiile cu care sunt recompensaţi cei care trec primii linia de sosire la Crosul Europei.

Fiecare persoană înscrisă primeşte un tricou şi o brăţară reflectorizantă, iar cei care încheie cursa vor câştiga alte obiecte promoţionale.

“Luaţi-vă prietenii şi cel mai frumos zâmbet, pentru a captura cele mai spontane momente în imagini, bucuraţi-vă de muzică şi plecaţi acasă cu frumoase amintiri europene!”, este invitaţia organizatorilor.

Centrele Europe Direct Regiunea Centru şi Alba Iulia au adus la Crosul Europei un photo-boot, dar şi momente muzicale şi de dans pregătite de şcoli şi grădiniţe. Participanţii la evenimentul organizat de Ziua Europei se vor bucura de dansul majoretelor şi alte surprize.

Şi în acest an, ca şi la fiecare editie a Crosului Europei, soţii Sufleţel vor fi prezenţi, urmând a fi premiaţi de europarlamentarul Victor Negrescu. Povestea de viaţă a soţilor Emil şi Margareta Sufleţel din Alba Iulia, care a început în anul 1959 i-a inspirat pe organizatori, astfel că de anul trecut trofeul ce premiaza o minte sănătoasă într-un corp sănătos se numeşte ”Suflet european”. Provocarea lansată la acest eveniment este de a alerga alături de ei, fie ploaie, fie soare, o tură sau două.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, Liceul de Arte şi sponsori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button