Educație

Ziua Națională a Lecturii a fost sărbătorită într-un mod inedit la Grădinița cu PP nr. 13 din Alba Iulia

Astăzi, 15.02.2022, cu ocazia Zilei Naţionale a Lecturii, Grădinița cu Program Prelungit nr.13 Alba Iulia a fost într-adevăr o „Căsuță fermecată„, iar cei care i-au trecut pragul au fost vrăjiți, devenind personaje de poveste… la propriu! Copiii au fost costumați în diferite personaje animate sau de basm.

Piticii Veseli, Boboceii, Fluturașii, Mămăruțele, Florile, Albinuțele, Puișorii Moțați și Voiniceii, îndrumați de doamnele educatoare și doamna director Laura Mihaela Fotin, au realizat un frumos carnaval al poveștilor.

Invitații speciali, din partea Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, au fost doamnele bibliotecare Luiza și Oana care au citit, cu mult talent și căldură, o poveste interesantă și i-au invitat pe cei mici la bibliotecă.

Am sărbatorit Ziua Națională a Lecturii, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”. Totul s-a desfășurat sub forma unui carnaval al poveștilor – copiii au fost costumați în diferite personaje (fiecare grupă a făcut o paradă a costumelor) și au ascultat povestea spusă de doamnele bibliotecar. La final, copiii au fost îndemnați să lectureze cât mai mult prin următorul citat: „E una dintre cele mai frumoase aventuri pe care le poţi trăi. Citește!

transmite dna director Laura Mihaela Fotin

De Ziua națională a lecturii, am poposit la Grădinița cu Program Prelungit Nr.13 Alba Iulia, unde le-am citit copiilor o minunată poveste din seria Money Bunny „Învață să chelutiești”, scrisă de Cinders McLeod. Cei mici au învățat despre cum se câștigă, cum se economisesc și se cheltuiesc cu chibzuință banii. Activitatea face parte din proiectul de educație financiară 3.9 Copil bogat, copil sărac.

transmit reprezentații Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Vă recomandăm și

Back to top button