Restaurante

11 iulie- Degustare Viile Metamorfosis la SOMM Tapas & Winebar

Pe 11 iulie sunteți invitați să vă lăsați prinși într-o escapadă imaginară unică, alături de Viile Metamorfosis, la un eveniment perfect pentru o seară de vară.

Aveți nevoie doar de curiozitate și de un dor de ducă combinat cu sentimentul de dolce far niente, pentru că vom colinda lumea de la Dealul Mare, până în Toscana și Umbria.

Gazdele evenimentului vor fi o familie de localnici atât în Italia, cât și în România – familia Antinori – cu o tradiție de 600 de ani în vinificație, tradiție care nu i-a împiedicat niciodată să inoveze. Degustarea va avea 6 vinuri, care vor merge în tandem Italia-România, pentru a le sublinia versatilitatea, care stă în proveniența lor din lumi diferite, dar care îmbracă aceeași filozofie unică familiei Antinori. Vinurile vor fi însoțite de mâncare, care va fi aleasă special pentru a complet armonios această degustare.

Numărul de locuri este limitat la 30, iar participarea se poate face doar prin rezervare în avans. Rezervările se pot face printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook sau la numărul de telefon 0741 405 610. Evenimentul va avea loc pe 11 iulie, ora 19.00, la SOMM Tapas & Winebar, situat pe strada Primăverii nr. 11 (în incinta hotelului La Maison de Caroline).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Îți recomandăm și
Close
Back to top button