Ştiri Urbane

Actualizare program furnizare apă potabilă județul Alba

Din cauza caniculei care a  cuprins aproape toată ţara,  SC APA CTTA SA ALBA este nevoita sa rationalizeze apa în mai multe localităţi din județ, în următoarele zile, în care se anunţă temperaturi foarte ridicate.

Astfel, incepand cu data de 03.08.2022 va comunicam urmatorul program de intrerupere a furnizarii apei potabile:

   Intreruperea furnizarii (partial)  in localitatea Ungurei

   Intreruperea furnizarii apei potabile, intre orele 22.00-06.00 in urmatoarele localitati:

 – comuna Valea Lunga

   In urmatoarele localitati furnizarea apei potabile se va efectua dupa urmatorul program:

06.00-09.00 si 18.00-22.00- com. Lopadea Noua (Asinip, Ciuguzel), Com. Hoparta (Silivas, Turdas, Spalnaca)-localitatile Unirea, Razboieni si cele din apropierea orasului Ocna Mures (Cisteiu de Mures, Micoslaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Noslac, Captalan)

De asemenea, in comunele Cergau (satele Cergau Mare, Cergau Mic si Lupu) si Rosia de Secas (satele Rosia de Secas si Tau), nu poate fi asigurata continuitatea alimentarii cu apa potabila a locuintelor aflate in zonele mai inalte.

Comuna Garda de Sus ( Ghetari, Ocoale, Mununa, Hanasesti, Dealu Frumos si Garda Seaca), furnizarea se va face in functie de rezervele acumulate in rezervorul de inmagazinare

Facem, in continuare, apel catre populatie sa foloseasca apa potabila cu responsabilitate, strict pentru consum propriu si nu in agricultura!!

Va informam ca, in cazul in care, ulterior acestui anunt, se constata lipsa de debit si in alte localitati din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunta acest fapt.

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button