Economic

ANUNŢ DE ÎNCEPUT PROIECT “Program de educaţie şi informare al copiilor şi tinerilor din Alba Iulia cu privire la relaţia sănătoasă om-câine”

În data de 24.05.2022 a fost semnat cu Primăria Alba Iulia contractul de finanţare nerambursabilă de la bugetul local cu numărul 60238. Obiectul acestui contract îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile de la bugetul local în cadrul “Programului municipal pentru acordarea de finanţări nerambursabile activităţilor nonprofit de interes local pe anul 2022”, pentru implementarea proiectului “Program de educaţie şi informare al copiilor şi tinerilor din Alba Iulia cu privire la relaţia sănătoasă om-câine”.

Proiectul se adresează elevilor şi studenţilor din Alba Iulia în calitate de beneficiari direcţi şi cadrelor didactice, personalului auxiliar, părinţilor, familiei, prietenilor şi a comunităţii din care aceştia fac parte ca şi beneficiar indirecţi.

Perioada de desfăşurare a proiectului este de 5 luni, începând cu luna iunie 2022. Valoarea acestuia este de 72.724,50 lei, din care 65.444,50 lei repezintă finanţarea nerambursabilă.

În mod concret 100 de copii şi tineri din Alba Iulia vor învăţa ce este un câine, ce înseamnă un stăpân responsabil, care sunt drepturile dar mai ales obligaţiile atunci când deţii un câine, ce trebuie să faci pentru a-i oferi câinelui o viaţă sănătoasă şi în conformitate cu legea, de ce nu abandonăm câinii pe străzile oraşului, de ce este important să sterilizăm câinii care nu au pedigree şi de ce le punem un microcip de identificare, ce înseamnă stimulare fizică, stimulare mentală, îngrijiri veterinare, cum respectăm mediul şi cum putem cunoaşte limbajului câinelui pentru o mai bună convieţuire şi implicit pentru limitarea incidentelor nefericite care pot duce apoi la abandonarea lui.

NEETs pentru viitor

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button