Urbea Mea

Astoria Pool Park: Oază de relaxare urbană în Alba Iulia

Vara e vremea relaxării. Ne-am dori să fie în fiecare zi vacanță, dar știm cu toții că e aproape imposibil. Recomandarea noastră este Astoria Pool Park.

Complexul de agrement a fost inaugurat vara trecută, odată cu împlinirea celor 10 ani de la deschiderea Hotelului Astoria. De atunci, este una dintre destinațiile preferate de petrecere a timpului liber, atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru turiști.

Astoria Pool Park  dispune de o piscină cu apă încălzită, un jacuzzi exterior și șezlonguri acvatice. Cea mai mare atracție pentru cei mici și cei mari deopotrivă sunt cele două tobogane, unul de viteză, de 20 metri, iar altul care șerpuiește pe o lungime de 60 metri. În zona „Water Bar”, clienții pot servi băuturile barului direct în piscină, profitând din plin de răcoarea ei. Oferta include băuturi răcoritoare, cocktailuri, dar și pizza și alte gustări delicioase.

Pentru că mișcarea este importantă, complexul oferă posibilitatea practicării sporturilor în aer liber, proiectul cuprinzând și un teren de volei pe plajă, unul de minifotbal și unul de streetball. Oferta de jocuri și activități acvatice este completată de evenimente organizate special pentru clienții Astoria Pool Park: petreceri tematice, concursuri sportive, concerte și multe altele. Tot aici se organizează Cupa Florea Grup la volei pe plajă și Alba Carolina Beach Volley Tournament, competiții care reunesc sportivi din întreaga țară.

Piscina are o suprafață de 336 mp și corespunde celor mai noi dotări din domeniu. De la arhitectura piscinei până la sistemele de filtrare folosite, toate au fost gândite pentru a oferi clienților un spațiu de relaxare sigur și atractiv.

Pentru această vară, gazdele de la Astoria Pool Park au pregătit o surpriză pentru vizitatori: posibilitatea de a închiria costume de sirenă. Este vorba de un echipament profesional de înot, care imită coada unei sirene. Ele sunt ideale atât pentru petrecerile tematice, cât și pentru ședințe foto sau lecții de înot. Desigur, în ultimul caz, cel care poartă costumul trebuie să poată face cu ușurință pluta și să stăpânească înotul tip „fluture”, pentru a se putea bucura pe deplin de acest costum. 

În Marea Britanie este o adevărată modă a petrecerilor cu sirene, fiind foarte populare mai ales în rândul fetițelor. Pe lângă faptul că trăiesc o experiență unică, fetele sunt încurajate să își dezvolte un stil de înot cât mai corect, ceea ce contribuie la dezvoltarea motricității lor pe termen lung.

Piscina este deschisă zilnic, de la ora 09:00 la ora 21:00. Prețul de intrare este de 30 lei în timpul săptămânii și 40 lei în weekend și sărbători legale. Tariful include accesul la toate facilitățile complexului, prosop și șezlong. Copiii cu vârsta de până la 5 ani au accesul gratuit. Complexul poate găzdui și evenimente private, mai multe detalii putând fi obținute la telefon 0731-190-920 sau pe adresa poolpark@astoriahotels.ro. Cei interesați pot rămâne la curent cu evenimentele desfășurate și alte noutăți pe paginile de Facebook sau Instagram Astoria Pool Park.

Cazații Hotelului Astoria au intrarea GRATUITĂ la Astoria Pool Park!

NEETs pentru viitor

Bogdan Păunescu

Îmi place tot ceea ce este legat de web şi ajut la dezvoltarea şi îmbunătăţirea lui prin tot ceea ce fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button