Ştiri UrbaneTehnologie

Beko produce electrocasnice excepționale – tu știi care sunt cele mai renumite?

Beko este o companie care produce tehnologie ingenioasă pentru a întâmpina nevoile clienților. Astfel, atunci când dezvoltă un produs, iau în considerare toți factorii pentru a-i oferi clientului calitate, confort și inovație. De asemenea, compania încearcă să își modifice procedurile de producție astfel încât să nu afecteze mediul înconjurător. Tu știi ce produse poți găsi la Beko?

Iată un top de 3 produse electrocasnice Beko care merită atenția ta!

1.    Mașina de spălat rufe frontală Beko, 9 kg, 1400 rpm, Clasa energetică A

Această mașină de spălat este una specială din mai multe puncte de vedere. În primul rând, spălarea rufelor nu a fost niciodată mai ușoară, tehnologia AquaTech înjumătățind timpul de spălare, oferind o îngrijire mai delicată rufelor tale.

În al doilea rând, spălarea rufelor este însoțită de protejarea mediului, întrucât funcția de Recycled Tub integrează în materialele acestui produs și materiale reciclate.

În ultimul rând, acest produs vine și cu aplicație HomeWhiz care îți permite să pornești mașina de la distanță, de pe telefon, selectând programul de spălare dorit. Aplicație trimite și notificări din timp pentru a te anunța dacă există probleme, precum un filtru blocat sau o ușă uitată deschisă.

2.    Combina frigorifică BEKO RCNE560E40ZXBN, NeoFrost, Clasa E

Acest produs deține, de asemenea, unele tehnologii inovative, care nu sunt prezente în altă parte decât la o combină frigorifică Beko. Caută acest produs la altex.ro și vei rămâne uimit de specificațiile și opțiunile integrate într-un singur produs. Spre exemplu, acest produs are funcția Harvest Fresh care simulează lumina naturală a soarelui pentru a păstra toate vitaminele și mineralele fructelor și legumelor cumpărate de tine, fiind demonstrat că tehnologia funcționează în prelungirea acestui efect. Procesul de răcire prin NeoFrost Dual Cooling asigură faptul că produsele sunt păstrate la o temperatură optimă, prevenind mirosurile neplăcute sau umiditatea excesivă. Compresorul ProSmart Inverter asigură eficiență, rezistența și nivelul scăzut de zgomot al acestui produs.

3.    Mașina de spălat vase incorporabilă Beko, Clasa energetică E

Ultimul produs din acest top are câteva caracteristici extrem de interesante. Tehnologia Hygiene Intense se ocupă de îndepărtarea a 99,99% din bacterii și viruși de pe vasele puse la spălat, igienizând prin abur și apă fierbinte toată suprafața acestora. Funcția SteamGloss are grijă ca paharele tale să strălucească la fel de intens mereu, printr-un program dedicat special acestora. Sistemul Acrobat îți permite să ajustezi nivelurile mașinii, astfel încât să poți spăla vase de orice fel de dimensiune. De asemenea, funcția AutoGlass Shield îți protejează vasele de sticlă printr-o spălare mai delicată, care prelungește durata de viața a acestora.

Așadar, Beko merită atenția ta în ceea ce privește achiziția de electrocasnice, având o gamă de produse extrem de bine dezvoltate, prin tehnologii avansate care țin cont de nevoile tale de zi cu zi. Topul de mai sus conține electrocasnicele recomandate, însă Beko oferă o selecție variată de produse foarte bune. Dacă alegi să cumperi un produs de la ei, cu siguranță că nu vei regreta și îl vei folosi cu plăcere.

Redacția UrbeaMea

contact@urbeamea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vă recomandăm și

Back to top button